Trainer4You Personal trainer -koulutus

heinä 25, 2016 | Lifestyle miehet | 0 Kommenttia

Tikis-tiimi osallistui Trainer4You Personal trainer -koulutusputkeen. Koulutus koostui yhdeksästä viikonloppuisin järjestettävästä lähijaksosta, jotka pidettiin kymmenen kuukauden sisällä koulutuksen alkamisesta. Tässä artikkelissa vedetään yhteen koulutuksen sisältö.

Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu kolmesta koulutuskokonaisuudesta: Kehittävän harjoittelun perusteet, Kuntosalivalmentaja ja Personal trainer -koulutusosasta. Kahteen jälkimmäiseen koulutusosaan kuuluu teoria- ja näyttökoe.  

Trainer4You Personal trainer -koulutusputki aloitetaan käymällä harjoittelun perusasioita läpi, jonka jälkeen syvennetään tietämystä harjoitteluun liittyen. Koulutuksen aikana käydään kattavasti läpi eri harjoitusmuotojen fysiologisia vaikutuksia elimistöön. Lisäksi paneudutaan ihmisen anatomiaan ja eri liikkeiden lihastoimintarooleihin. Koulutusputkessa opetetaan myös PT-palveluiden markkinoimista ja asiakkaan motivoimista, terveellistä ruokavaliota unohtamatta. Kaiken kaikkiaan kyseessä on erittäin kokonaisvaltainen koulutus.

Jokaisella lähijaksolla paneudutaan tiettyyn asiakokonaisuuteen huolellisesti ja uutta asiaa tulee paljon. Ammattitaitoisten kouluttajien ja henkilökohtaisen kertaamisen avulla pystyy sisäistämään uudet vaikeatkin asiat. Jokaisella koulutusviikonlopulla tuli opittua monia uusia asioita. Opetus perustuu tutkimustietoon, joka tekee opetuksesta luotettavaa. Kouluttajilta löytyi aina perusteltu vastaus vaikeisiinkin kysymyksiin. 

Koulutuksen aikana tuli huomattua, että hyvinvointi ja terveys koostuu monista osa-alueista ja loppujen lopuksi kaikki tekemämme valinnat vaikuttavat terveyteen. Treenaamisessa kovinkaan monet syy-seuraussuhteet eivät ole yksiselitteisiä ja aina ei ole oikeaa tai väärää tapaa tehdä asioita. Koulutuksen ansiosta suhtautuminen harjoitteluun on avoimempi ja kokeilunhalu entistä suurempi. Trainer4You Personal trainer -koulutus antaa erinomaiset avaimet lähteä liikunta-alan ammattilaiseksi, mutta varsinainen oppiminen ja työ alkavat vasta työelämässä.

Tutustu Trainer4You Personal trainer -koulutusputkeen osoitteessa www.trainer4you.fi

– Jalosaur  

 

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: