Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 4

maalis 26, 2015 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

”Tikis Workouts by Björn Borg” treenivideosarjan neljäs jakso! Tässä videosarjassa 6 urheilijaa treenauttavat toisiaan. Jokainen pääsee vetämään mieleisensä treenin, jonka kantavana ajatuksena on hikeä, naurua ja inspiraatiotaOsallistujat pisteyttävät treenin päivän päätteeksi.

Emmi Lehtomaa piti jengille vakavan, mutta superhauskan treenin!  Katso video:

Instagramissa löydät Emmin nimimerkillä @emmilaina ja Facebookissa tästä!

Björn Borg urheiluvaatteet voit hankkia netistä osoitteesta: http://www.bjornborg.com/fi

Katso edelliset jaksot:

Jakso 1 – Jopen treeni

Jakso 2 – Monnan treeni

Jakso 3 – Jalosaurin treeni

Muistakaa pitää hauskaa treeneissä! 🙂

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: