Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 2

maalis 16, 2015 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Katso ”Tikis Workouts by Björn Borg” treenivideosarjan toinen jakso! Tässä videosarjassa 6 urheilijaa treenauttavat toisiaan. Jokainen pääsee vetämään mieleisensä treenin, jonka kantavana ajatuksena on hikeä, naurua ja inspiraatiota. Osallistujat pisteyttävät treenin päivän päätteeksi.

Ensimmäinen treeni julkaistiin viime viikolla, katso se tästä:

Tikis Workouts by Björn Borg – jakso 1

Toisen treenin vetää Monna Pusiainen, joka on suosittu bloggaaja (Monna treenaa) ja personal trainer (MT Personal training). Katso treeni ja mitä mieltä muut urheilijat olivat siitä:

Kokeile liikkeitä rohkeasti ja jaa kuvasi tai videosi hashtageilla #tikisworkouts ja #bjornborg

tikis workouts

Lue lisää tästä videosarjasta!

Tämä kokonaisuus on toteutettu yhteystyössä Björn Borgin kanssa -> Björn Borgin verkkokaupaan tästä

P.S. Monna toimii valmentajana myös Tikiksen Kotitreenivalmennuksessa

 

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: