Mistä tunnistaa Tikis-pariskunnan?

huhti 27, 2015 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Tikis-pariskunnaksi tituleeraamiseen vaaditaan muutakin kuin samanlaisia treenivaatteita ja kanan kipottamisvuoroja. Tunnistatteko itsenne tai tutun pariskunnan seuraavista kuvauksista?

Suunnittelette päiväohjelmanne yhteisen treenin mukaan

 

Yhdessä treenaaminen on mielestänne mahtava tapa viettää aikaa yhdessä. Yhteinen treeni on päivän kohokohta, ja rakennatte muun päiväohjelman yhteisen treeniajankohdan perusteella. Treeniä sotkevat menot kuten esimerkiksi afterwork-hengailu tai kavereiden kanssa sovittu tapaaminen saavat sinut jopa ärtyneeksi. Kaikkein mieluiten haluaisit mennä puhisemaan punttisalille kultasi kanssa, ja nauttia tästä hetkestä täysin rinnoin.

Pidätte toisenne ajan tasalla treeneistä

 

Jos joudutte olemaan erossa päivän tai pari, pidätte toisenne luonnollisesti perillä siitä mitä puuhaatte. Tikis-pariskunnalle tämä tarkoittaa sitä, että päivitätte toisillenne miten treenit ovat menneet, mitä olette syöneet tai mikä paikka tällä kertaa reistaa. Hempeät rakkaustekstarinne saattavat näyttää kutakuinkin tältä: Moi, tulin just aamulenkiltä! Hyi että kun oli raskasta… Nyt rahkat nassuun ja kohti salia! Mites sulla?

Vertailette lihaksianne

 

”Näkyykö mun vatsalihakset paremmin kuin viime viikolla?” on tavanomainen kysymys Tikis-pariskunnan välillä. Tähän vastaus saattaa kuulua: ”Joo, katso mullakin on tapahtunut kehitystä!”. Tästä keskustelusta alkaa tunnin mittainen pullistelutuokio, jonka aikana arvioitte toisianne, mietitte kumman lihakset erottuvat paremmin, ja kierrätte läpi kaikki saatavilla olevat peilit ja valaistukset. Lopputulemaan päästyänne istutte tyytyväisenä sohvalle mussuttamaan suklaanmakuista proteiinipatukkaa puoliksi.

Olette toistenne armoa antamattomia valmentajia

 

Oli kyse sitten uudesta treenipaidasta tai Instagram-kuvasta, kyykkytekniikasta tai juoksuaskeleesta, voitte aina luottaa siihen että toinen osapuoli kertoo totuuden. Aivan kuin personal trainer, jonka vaikutus ulottuu myös kauas punttisalin ulkopuolelle. Välillänne vallitsee vankka luottamus, ettekä pahastu totuuden kuulemisesta. Usein tilanne on myös sellainen, että toisen mielipidettä kysytään oma-aloitteisesti. Arvostus toisianne kohtaan on siis korkealla, ja kannustatte toisianne yhä parempiin suorituksiin.

Katso myös video: Treenimotivaatiota pariskunnille!

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: