Mikä voisikaan olla parempi joululahja treenaajalle kuin treeniaiheinen kirja? Poimimme tähän kolme suosikkiamme, jotka ilahduttavat saajaa aivan varmasti! 

1. TIKIS – Treenihaastekirja

 

Tästä treenit koko vuodelle 2017! Kirja sisältää 5 erilaista haastetta ja jokainen haaste kestää 8 viikkoa. Näin ollen, tässä kirjassa koko vuoden treenit, jos pitää pari viikkoa lepoa aina haasteiden välissä. TIKIS – Treenihaastekirjan avulla pääsee haastamaan kroppaa kokonaisvaltaisesti. Leuanvedossa treenataan selkää ja käsiä, punnerruksissa rintaa ja ojentajia, vatsalihashaasteessa keskivartaloa, booty-haasteessa pakaroita ja jalkoja. HIIT-haaste auttaa puolestaan polttamaan ylimääräistä rasvaa ja saamaan lihaserottuvuutta.

Mitä useamman kirjan tilaat sitä enemmän säästät! Tilaa itsellesi ja kaverillesi – kirjoja myydään muun muassa 2 kpl, 3 kpl ja 5 kpl paketeissa!

 

tikistreenihaastesyyskuu

Tilaa kylkeen myös Treenipäiväkirja yhteishintaan 40 €! Tsekkaa pakettitarjous tästä.

 

2. Kaikki Kuntosaliharjoittelusta

 

Valtava liikepankki sekä liike- ja ohjelmavariaatiot eri tavoitteisiin tähtääville harjoittelijoille ovat kirjan toiminnallista ja helposti käytäntöön vietävää antia. Lisäksi kirja sukeltaa erilaisten harjoitusmenetelmien ja tehokeinojen maailmaan. Kaikki Kuntosaliharjoittelusta -kirja ei ole suunnattu aloittelijoille, vaan niille, jotka haluavat tietää enemmän, harjoitella optimaalisemmin sekä saavuttaa parempia tuloksia lihaskuntoharjoittelulla!

 

kaikki-kuntosaliharjoittelusta-kallelle

 

3. Kokkaa, liiku ja nauti 

 

Oletko aloittanut elämäntapojen muutoksen ja haluaisit syödä terveellisemmin? Kuntoilijat ovat usein hämillään siitä millaista ruokavaliota tulisi noudattaa. Terveellisten elämäntapojen oppiminen ei ole helppoa ja oikeanlainen ruokavalio on tärkeä osa kuntoilijan arkea. Kokkaa, liiku ja nauti -kirja opastaa terveellisen ruoan saloihin ja kuntoilijan oikeaoppiseen ravitsemukseen!

kokkaa liiku nauti

 

Jätä tilauksesi Tikiksen verkkokaupassa viimeistään keskiviikkona 14.12. klo 10 mennessä, jotta lähetys ehtii jouluksi perille. Syöttämällä kassalla koodin JOULU2016 saat toimituskulut veloituksetta (norm. 2,15€). 

P.S. Myös suosittu Treenipäiväkirja ilahduttaa varmasti lahjan saajaa! Treenipäiväkirja auttaa tavoitteiden saavuttamisessa ja harjoittelun seurannassa. Tsekkaa koko kirjavalikoima tästä

Lisää kiinnostavia artikkeleita:

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: