Isä, faija, iskä…. Pienen pojan idoli ja supersankari, pienelle tytölle maailman vahvin mies, tyttären poikaystävien kauhu, murrosiässä olevan teini-ikäisen mielestä kaikkien ongelmien aiheuttaja, henkilö jonka voimaa ja karismaa ihaillaan sekä se, joka tuo turvaa ja suojelee perhettään viimeiseen asti. Isä – se kaikkien rakastama tyyppi.


ISÄNPÄIVÄKAMPANJA (VOIMASSA 6.11. ASTI):

TIKIS TREENIHAASTEKIRJA VAIN 27 €

ILMAINEN TOIMITUS (koodilla ”isänpäivä”)

KUNTOSALIOHJELMA KAUPAN PÄÄLLE


Tikissä oleva isä pumppaa rautaa, tekee raskaimmat kotityöt, vaihtaa renkaat ja keksii koko perheen voimin yhteisiä aktiviteetteja. Perheenpää ei pelkää pimeää, karistaa  huonot poikaystävät tiehensä, suojelee perhettään ja antaa viisaita neuvoja elämään.

Isä opastaa pieniä poikiaan miesten maailmaan, suojelee pieniä tyttöjään maailman vaaroilta, opettaa ajamaan polkupyörää ja potkimaan palloa. Isä osaa olla ankara tarpeen tullen, mutta rakastava, ja häneltä ei huumoria puutu tiukoissakaan tilanteissa.

Isä on tehty remppahaalareista, huippukunnosta ja voimasta ja allaan hänellä on moottoripyörä tai kaupungin coolein auto. Isä ei turhaan tunteita näytä, eikä varsinkaan suutu, mutta taka-alalla ohjaa hyvään elämään ja suojelee lapsiaan.

Tikis-isä on tuttu näky hiekkalaatikolla tai leikkipuistossa jumppaamassa yhdessä pienen vauvan kanssa tai temppuilemassa telineissä muiden lasten äitien katsoessa hänen touhujaan. Isä punnertaa, juoksee hiekkalaatikkoa ympäri, tekee vatsoja, vetelee leukoja (mikäs muukaan kuin vauva lisäpainona). Tämä isä ei ole tullut hiekkalaatikolle vain istumaan, vaan hyödyntää leikkipuiston välineet samalla tavalla kuin leikkipuiston lapset.

Tikis-isä kannustaa lapsiaan urheilemaan ja kokeilemaan uusimpia temppuja. Hän haastaa lapsensa liikkumaan eikä päästä lapsiaan helpolla liikunnan merkeissä. Energiaa, huumoria ja lihaksia ei tältä tyypiltä puutu 😉

Jokainen isä on erilainen, mutta jokaisen isä on se maailman coolein tyyppi!

Hyvää tulevaa isänpäivää kaikille isille!

– Petra


P.S. Myös kaikki miesten boxerit 13.11. asti -30% alennuksella Tikiksen verkkokaupasta

isanpaiva980x400

 

Lisää kiinnostavia artikkeleita:

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: