Hidasta elämää (VIDEO) – Sanna Laitinen & Tikiksen Kesäkuntoon -valmennus naisille

huhti 6, 2017 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Sanna Laitinen on tuttu pirtsakkana valmentajana monen Tikiksen videon ja valmennuksen takaa (Tikiksen Kesäkuntoon -valmennus naisille). Mitä tämä menestynyt yrittäjä ja elämäniloinen valmentaja puuhaa kameroiden takana? Se selviää tältä videolta.

Sannan ja Tikiksen Kesäkuntoon -valmennus naisille on varmasti monelle tuttu, se onkin saanut suuren suosion kuntoilijoiden keskuudessa. Syynä siihen on varmasti Sannan laadukas valmennus sekä lämminhenkinen ja armollinen tapa lähestyä valmennettavia.

Tikiksen Kotitreeniklubi

Kotitreeniklubissa treenataan 3-4 kertaa viikossa ja kotitreenit kestävät 20-40 minuuttia. Jokainen treeni on uniikki.

Valmentamisen lisäksi Sannalla on oma yritysjoka tarjoaa tapahtumahenkilöstöä erilaisiin tapahtumiin – messuille ja muille kiertueille.

Mitä sitten valmentajan, bloggaajan, sekä yrityksen toimitusjohtajan arkeen kuuluu ja miten kiireinen arki pidetään tasapainossa kaiken kiireen keskellä? Siihen Sanna jakaa tärkeitä ajatuksia ja omakohtaisia kokemuksia videolla. Katso video ajatuksella, siltä tältä valovoimaiselta persoonalta kannattaa todellakin ottaa elämänhallinnan vinkit talteen!

 

Katso video hidasta elämää:

 

Kiitos kuvauspaikoille:

Clarion Hotel Helsinki

EasyFit Ruoholahti 


Tikiksen Kotitreeniklubi

Kotitreeniklubissa treenataan 3-4 kertaa viikossa ja kotitreenit kestävät 20-40 minuuttia. Jokainen treeni on uniikki.

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: