Sanna Laitinen on tuttu pirtsakkana valmentajana monen Tikiksen videon ja valmennuksen takaa. Mitä tämä menestynyt yrittäjä ja elämäniloinen valmentaja puuhaa kameroiden takana? Se selviää tältä videolta.

Sannan ja Tikiksen valmennukset Kesäkuntoon sekä Selkä Kuntoon ovat varmasti monelle tuttuja, ne ovatkin saaneet suuren suosion kuntoilijoiden keskuudessa. Syynä siihen on varmasti Sannan laadukas valmennus sekä lämminhenkinen ja armollinen tapa lähestyä valmennettavia.

Valmentamisen lisäksi Sannalla on oma yritysjoka tarjoaa tapahtumahenkilöstöä erilaisiin tapahtumiin – messuille ja muille kiertueille.

Mitä sitten valmentajan, bloggaajan, sekä yrityksen toimitusjohtajan arkeen kuuluu ja miten kiireinen arki pidetään tasapainossa kaiken kiireen keskellä? Siihen Sanna jakaa tärkeitä ajatuksia ja omakohtaisia kokemuksia videolla. Katso video ajatuksella, siltä tältä valovoimaiselta persoonalta kannattaa todellakin ottaa elämänhallinnan vinkit talteen!

Kiitos kuvauspaikoille:

Clarion Hotel Helsinki

EasyFit Ruoholahti 


Huippusuosittu Kesäkuntoon-valmennus alkaa 10.4. ja siihen voi ilmoittautua mukaan tästä: https://tikis.fi/kesakuntoon-valmennus Valmennuksessa voi valita treenaako kotona vai salilla. Lisäksi valmennus sisältää rasvanpolttoa tukevan ruokavalion ja oman Facebook-ryhmän! 

Lisää kiinnostavia artikkeleita:

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: