9 asiaa, joita onnelliset ihmiset tekevät

heinä 5, 2015 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Onnellisuus. Sana, joka tulee useimmiten mainituksi, kun ihmisiltä kysytään, mitä se tavoittelevat eniten elämässä. Rakastava kumppani, hauska ja hyväpalkkainen työ ja jatkuva maailman ympäri matkustelu ovat myös yleisimpien vastausten joukossa, mutta joka tapauksessa kaikkien näiden lopputuloksena tavoitellaan samaa asiaa – onnellisuutta. Tässä on lista asioista, jotka näyttävät olevan yhteisiä onnellisille ihmisille.

Onnelliset ihmiset:

1. Rakastavat itseään sellaisina kuin ovat

Pinnallisesti tämä saattaa kuulostaa itsekeskeiseltä, mutta ajatuksena on, että he aivan oikeasti viihtyvät omissa saappaissaan. He hyväksyvät itsensä fyysisesti, ovat omia itsejään riippumatta siitä saavatko käytöksellään kaikkien hyväksyntää ja ottavat elämästä kaiken irti.

2. Mieltävät ihmissuhteet osaksi elämää, mutta eivät pidä niitä kaiken perustana

Ihmissuhteet, ovat ne sitten ystävyyssuhteita tai romanttisia sellaisia, ovat ehdottomasti elämän parhaita asioita. Kuitenkin monet meistä antavat ihmissuhteiden, tai niiden puuttumisen määritellä liikaa onnellisuuttaan. Aidosti onnelliset ihmiset ovat tyytyväisiä itsensä kanssa, ja mieltävät ihmissuhteet loistavaksi osaksi parempaa elämää. Arvokkaimpia ihmissuhteita syntyy silloin, kun emme etsi jotakuta täyttämään tyhjiötä elämäämme tai saamaan meitä tuntemaan jollakin tietyllä tavalla.

3. Ottavat muutokset vastaan

Elämä on päättymätön oppitunti, ja onnelliset ihmiset näyttäisivät olevan perillä tästä. He eivät ole ainoastaan avoimia muutokselle, vaan myös oikeasti kuuntelevat ehdotuksia, kunnioittavat ja harkitsevat vaihtoehtoja ja ottavat vastaan kritiikin rakentavasti ennemmin kuin loukkauksena.

4. Eivät vertaile omia suorituksia toisten saavutuksiin, vaan ovat onnellisia muiden menestyksestä

Kateellisuus tappaa. Voimme kaikki saavuttaa elämässä vaikka mitä – pitää ainoastaan löytää itsestään draivia siihen. Onnelliset ihmiset eivät tarkkaile ja vertaile omia saavutuksiaan muiden omiin, vaan juhlivat muiden menestystä ja saavat siitä motivaatiota mennä kohti omia tavoitteitaan.

5. Eivät suostu olemaan uhreja

Olemme kaikki joskus elämässämme joutuneet jollain tavalla uhreiksi, oli sitten kyse odottamattomasta erosta tai vaikkapa työstä erotetuksi tulemisesta. Aidosti onnelliset ihmiset eivät suostu jäämään vellomaan tilanteeseen. He tulevat vastoinkäymisistä vahvemmiksi.

6. Elävät tässä hetkessä

Niin hauskaa kuin menneisyyden muisteleminen tai tulevaisuudesta haaveilu ovatkin, ainoastaan tämä hetki on se, johon voimme juuri nyt vaikuttaa. Onnelliset ihmiset tekevät jokaisesta hetkestä parhaan mahdollisen sellaisen, eivätkä anna tulevaisuudesta huolehtimisen häiritä.

7. Luottavat siihen, että kaikki tapahtuu syystä

Onnelliset ihmiset luottavat siihen, että asiat kulkevat omaa rataansa. Heille mikään asia ei ole liian suuri käsiteltäväksi, ja he ottavat vastaan sen, mitä elämä tuo.

8. Eivät anna rahan hallita elämää

Ei voida kieltää, etteikö nykymaailmassa elämiseen tarvittaisi rahaa, ja siksi monet meistä käyttävät valtavan osan elämästään yrittäen ansaita sitä. Onnellisen ihmiset eivät kuitenkaan anna rahan olla elämän tärkein tekijä. He kyllä miettivät valintojensa seurauksia, mutta eivät anna rahan a) estää heitä tavoittelemasta riskialttiitakaan intohimoja b) olla syy siihen, että elämä olisi kurjaa tai c) valita, kuinka vähän heillä sitä on.

9. Etsivät ratkaisuja itsestään

Eräs tärkeimmistä aidosti onnellisia ihmisiä yhdistävä tekijä on se, että he ajattelevat, että muutos lähtee itsestä. Tämän pitäminen elämän ohjenuorana voi olla hyvinkin merkittävää. Ratkaisuja ongelmiin voi etsiä kirjoista tai muista lähteistä, mutta muutosta ei tapahdu ellemme tee jotain sen eteen.

Lähde: collective-evolution

Lue myös: Lopeta näiden asioiden tekeminen, jos haluat elää parempaa elämää

 

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: