3 ihmistyyppiä, joita tarvitset elämääsi

loka 20, 2015 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Me kaikki kohtaamme elämämme varrella ihmisiä, joilla on jokin tarkoitus. He johdattavat meitä matkallamme ja antavat meille energiaa. Ei ole väliä kuinka pitkään ihmissuhteet eri ihmisten kanssa kestävät, jokaisella heillä on merkitys elämässämme – voimme oppia jokaiselta jotain ja kasvaa ihmisinä.

Vaikka jotkut ihmissuhteista saattavat haitata henkilökohtaista kasvuamme, on kaikella tarkoitus. Nämä ihmiset antavat meidän ymmärtää, että on jotain parempaa, he johdattavat meidät oikealle polulle etsimään oikeanlaisia ihmisiä, joita tarvitsemme lähellemme. Jotkut ihmiset siis kulkevat samaa polkua kanssamme vain lyhyen aikaa, mutta varmista, että elämässäsi on nämä kolme ihmistyyppiä jakamassa matkaasi:

1. Mentori

 

Tämä henkilö voi näyttäytyä millaisessa muodossa vain elämän varrella – koulussa opettajana, sukulainen, perheenjäsen, elämäntapavalmentaja tai ystävä. Katsot ylöspäin tätä henkilöä ja ihailet hänen viisauttaan. Usein he ovat vanhempia kuin sinä, koska heillä on enemmän elämänkokemusta jota jakaa kanssasi, mutta aina se ei ole välttämättömyys. Universumi lähettää sinulle tällaisen henkilön tukemaan, kannustamaan ja inspiroimaan matkaasi.  

Tämä erityinen suhde ilmentää usein oppilasta ja opettajaa. Oppilas eli sinä itse olet usein se, jota tämä suhde hyödyttää eniten, mutta opettaja voi myös oppia uusia asioita nuoremmalta oppilaaltaan.Voit myös joutua tilanteeseen, jossa sinä opetat mentoriasi ja avarrat hänen elämänkatsomustaan.

Olet luultavasti tavannut aiemmin tällaisen henkilön, jolle sinun on helppo puhua elämästäsi ja kokemuksistasi ja vastaavasti odotat häneltä viisaita neuvoja elämää varten. Jos et ole tavannut mentoria vielä, jatka itsesi kehittämistä ja mentori kyllä ilmaantuu, kun aika on oikea.

Muista tämä: Kun oppilas on valmis, opettaja ilmaantuu paikalle.

2. Sielunkumppani

 

Läpi elämän tapaat ihmisiä, joiden kanssa tunnet kuin olisit tuntenut heidät jo pidemmänkin aikaa. Jotkut kutsuvat heitä sielunkumppaneiksi, jotkut sielunperheeksi ja jotkut saattavat nimittää heitä sielunheimoksi. Kaikki nämä termit tarkoittavat samaa asiaa: ihmiset joiden kanssa tunnet näin, ovat koskettaneet sieluasi syvästi.

Sielunkumppanin ei aina tarvitse tarkoittaa vastakkaista sukupuolta, se voi olla ystävä, sisarus, vanhempi tai kuka tahansa samalla aaltopituudella oleva. Sielunheimojen sanotaan olevan samasta tähtijärjestelmästä. Alitajunnassasi valitset nämä ihmiset jo valmiiksi, joiden kanssa haluat suorittaa tärkeää tehtävää tai haluat oppia heiltä jotain. Näiden ihmisten kanssa saatat tuntea, että olet tuntenut heidät aina, vaikka vasta olisitte tavanneet.

Voit tavata sielunheimoon kuuluvia ihmisiä yllättävissäkin paikoissa, mutta tunnet heti yhteyden heihin. Pidä siis silmäsi ja sydämesi auki.

3. Vastakohta

 

Vastakohdat usein vievät turhaa energiaa ristiriitojen selvittelyssä, mutta tämä henkilö kertoo sinulle usein missä sinun tulee kehittyä.

Tätä henkilöä voidaan kutsua vastapainoksi tai voimaksi, joka tasapainottaa sinua. Hän osoittaa vahvuutta siellä missä sinulla on heikkouksia, ja päinvastoin.

Sinulla saattaa usein olla väittelyjä ja erimielisyyksiä tämän henkilön kanssa, mutta älä ota sitä liian henkilökohtaisesti. Vastakohdat huomauttavat joka kerta, kun yrität esittää jotain toista etkä ole oma itsesi. Outoa kyllä, mutta nämä kaksi ihmistyyppiä tasapainottavat toisiaan, kuin ying ja yang, valo ja pimeys.

Lähde: powerofpositivity

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: