10 vinkkiä menestykseen

syys 4, 2014 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Menestyksen eteen on tehtävä töitä. Jos haluat saavuttaa jotain (oli se sitten töiden, urheilun tai ihmissuhteiden saralla), on kiinnitettävä huomiota muutamaan seikkaan. Lue 10 vinkkiä menestykseen ja katso myös syyt miksi sinulla on usein tunne, että Elämäsi valuu hukkaan.

1. Älä viivyttele

Mitä enemmän jokin asia pelottaa, sitä varmempi voit olla siitä, että sen tekeminen on tärkeää sinulle ja kasvullesi.

2. Usko itseesi

Älä kuuntele muiden puheita ”se on liian vaikeaa” tai ”se ei tule onnistumaan”. Jätä negatiiviset neuvot omaan arvoonsa. Luota itseesi ja usko unelmiisi.

3. Huomioi ympäristö

”Olet keskiarvo niistä viidestä ihmisestä, jonka kanssa vietät aikaa”. Älä vietä aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka vetävät sinua kauemmas unelmistasi ja menestyksestä.

4. Pidä motivaatiota yllä

Pidä yllä vahvaa motivaatiota siitä mitä haluat tehdä tulevaisuudessa ja miksi haluat menestyä.

5. Omistaudu

Menestyäkseen sinun täytyy omistautua ja tehdä jatkuvasti töitä unelmiesi eteen, ei pelkästään silloin kun se on sinulle sopivaa tai sinulla ei ole muuta tekemistä.

6. Muista ajan rajallisuus

Jokainen hukkaan heitetty minuutti on menetetty mahdollisuus liikkua kohti unelmaasi.

7. Aseta tavoitteesi

Muista, ei ole olemassa laiskoja ihmisiä, heiltä vain puuttuu tavoite. Aseta tavoitteesi korkealle ja etene niitä kohti määrätietoisesti.

8. Älä tyydy

Miksi tyytyä vähempään kun ansaitset parasta?

9. Pysy päätöksessäsi

Menestyneimmät ihmiset ovat pysyneet päätöksessään päästä tavoitteeseensa ja epäröinnistä ja takapakeista huolimatta.

10. Opi epäonnistumisista

Jokainen epäonnistuminen on opetus. Epäonnistumiset ovat vain kiviä tielläsi menestykseen!

Lisää tsemppiä kohdasta Motivaatio.

Lähde: Caveman circus Kuva: Picjumbo

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: