10 syytä miksi naisten ei kannata tapailla bodareita

helmi 16, 2016 | Lifestyle miehet, Lifestyle naiset | 0 Kommenttia

Bodari, kehonrakentaja, salimarkku – tähän miestyyppiin ei kannata missään nimessä ihastua, koska siinä käy huonosti. Lue miksi:

1. Muut naiset haluavat hänet

 

Rehellisesti sanoen, monet ovat kateellisia tässä tilanteessa. Kun silmiä hivelevä poikaystäväsi ottaa paidan pois rannalla ja kasa tyttöjä on hänen kimpussaan, on sinun pysyttävä rauhallisena.

2. Hänellä ei ole aikaa sinulle

 

Hyvässä kunnossa pysyminen on kokopäivätyö. Treenejä, aterioiden valmistusta, hiustenleikkuuta, rusketussessioita, shoppailua, pitkiä päivä- ja yöunia jne. Bodarilta tuskin siis löytyy aikaa sinulle, jos sotket hänen päivittäiset askareensa.

3. Hän ei ilmaannu treffeille

 

Kun olet suunnitellut täydelliset treffit sinulle ja bodaripoikaystävällesi, hän luultavasti unohtaa tärskyt, koska hänellä on keskiviikkoisin jalkapäivä. Kun annat palautetta itsekkyydestä ja unohtelusta, hän luultavasti jättää sinut, jotta voi keskittyä enemmän itseensä ja treenaamiseen.

4. Sinun täytyy olla täydellinen

 

Todellinen bodari ei koskaan tyydy keskivertonaiseen, se ei vain käy päinsä. Ei ole reilua, että hän on treenannut ja uhrannut tunteja täydelliseen fysiikkaan, mutta nainen ei ota treenaamista tosissaan.

5. Hän ei välitä uudesta telkkaristasi

 

Halusit yllättää poikaystäväsi ja ostit hänelle uuden telkkarin? Hän ei kuitenkaan välitä pätkääkään, koska hän ei katso telkkaria. Onhan hän sentään kehonrakentaja. Ainoa asia jota hän katsoo, on se kun rauta nousee!

6. Hän syö kaikki ruokasi

 

Jos ostat kananrintapaloja ja poikaystäväsi sattuu tulemaan kylään, on  99 %:n todennäköisyys siihen, että poikkis kokkailee kanat tiukan salitreenin jälkeen – ITSELLEEN.

7. Hänellä on uskomattomat seksihalut

 

Bodaajat ovat täynnä testosteronia ja siten heillä on uskomattomat seksihalut. Sinulla tulee siis olemaan rankkaa tyydyttää hänen halunsa makuuhuoneen puolella.

8. Hän tulee illalliskutsuille treenivaatteissa

 

Saitte kutsun illalliselle perheesi luo ja tiedät, että poikaystäväsi tulee myöhässä, sillä hän haluaa tehdä treenin ennen illallista. Kun hän vihdoin saapuu paikalle (myöhässä), on hän pukeutunut treenivaatteisiin. Sinun on turha valittaa pukeutumisesta, sillä hän on sillä hetkellä liian väsynyt rankan rintatreenin jälkeen.

9. Hän kuluttaa kaikki rahansa ruokaan, salijäsenyyteen ja lisäravinteisiin

 

Älä odota synttärilahjaa köyhältä poikaystävältäsi. Lihasten kasvu on paljon tärkeämpää kuin sinun pitäminen tyytyväisenä.

10. Hän hengailee mieluummin toisten bodareiden kanssa

 

Bodarit menevät salille yhdessä, joten sinunkin poikaystäväsi treenaa luultavasti mieluummin toisten bodareiden kuin sinun kanssasi. Luultavasti pilaisit hänen treeninsä ja olisit hidasteena.

Lähde: doyoueve

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: