Treenaa kotona, syö terveellisesti ja kiinteydy!

Klikkaa ja aloita treenit samantien!

Saavuta huipputuloksia treenaamalla vain 30 min 3-4 kertaa viikossa.

Ohjatut täyspitkät treenit

Just sopiva

Edullinen hinta

Jokainen treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. 5min alkulämpö 

+20min lihaskuntotreeni 

+5min loppuverryttely.

Asiakkailta saadun palautteen mukaan Klubin treenimäärä (3-4 kertaa per vko) ja treenien kesto (20-30min) on juuri sellainen, mikä helposti mahtuu aina arkeen ja soveltuu loistavasti lapsiperheeseen.

Vain 29,90 € / kk

Ei sitovaa määräaikaa, voit lopettaa palvelun milloin tahansa. Yksilövalmennuksena maksaisit samasta paketista 698 € / kk

30

48

365

35 000+

minuuttia kestää yksi treeni

tuntia näkyy yksi Klubin treeni

päivää pyörii Klubi vuodessa 

asiakasta on Tikis valmentanut verkossa

"Fiilis, kun ois oma PT kotitelkkarissa! ❤️"

– Minna, Klubin asiakas

Mitä asiakkaat sanovat Klubista?

"Tämä on eka valmennus jota olen vieläkin jaksanut jatkaa"

"Klubissa vallitsee positiivinen asenne ja siellä ei kiristellä hampaita"

”Pidän kovasti kokopitkistä videoista, ne erottaa Klubin muista!”

"Tykkään että treenit tulee säännöllisesti ja ne on näkyvissä vaan 48h, joten ainakin minun tulee tehtyä jokainen treeni! Rahoilleen saa todellakin vastinetta.”

"Siellä muistutetaan myös, että herkuttelu silloin tällöin on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse potea niin kovaa morkkista, vaan on tärkeämpää muistaa huolehtia että kokonaisuus on kunnossa.”

"Treenien vaihtelu on yllättänyt minut positiivisesti ja ehdottomasti auttaa pitämään yllä mielenkiintoa ja motivaatiota. ne keskittyvät juuri niihin tyypillisiin kehon "ongelma-alueisiin."

Heli

Kotitreeniklubin jäsen

Emilia

Kotitreeniklubin jäsen

Mari

Kotitreeniklubin jäsen

Lue Klubin jäsenen Katjan tarina:

"Mukavaa olla osana tätä porukkaa ja tää klubiin osallistuminen on mun oma harrastus. Nämä lyhyet treenit sopivat niin hyvin omaan elämään, aamusta oma-aika tehden nää treenit ja aika ei ole perheeltä pois. 


Oon ollut ilman sokeria ja runsasrasvaisia syötäviä tään ajan, enkä enää kaipaa niitä. Joskus jos haluaa herkkuja teen itse jotain, jossa esim. makeus tulee taateleista. Tiedän että kohtuudella saisi herkkuja syödä, mut mun tie on tämä ja tää toimii mulla näin. Perheeltä en herkkutteluja kiellä ja samaa ruokaa syödään pääsääntöisesti.


Tää kaikki tuntuu niin hyvältä, en koe jääväni mistään paitsi. Liikkuminen on parasta stressin purkamista, jaksaminen terveellisen ja monipuolisen ravinnon säännöllisen ateriarytmin ansiosta parantunut aivan uskomattoman paljon ja unen laatu parantunut ja vakiintunut siihen 7-8 tuntiin yössä.


Vaaka pysynyt jonkin aikaa samalla lukemalla, kuvien välissä vain noin - 14 kg, silti kroppa edelleen kiinteytyy, sen huomaa vaatteista ja mittanauhaa käyttämällä. Kuvien ottaminen helpottaa, kun tuntuu, että kaikki junnaa paikallaan.


Välillä mietin, miksi muutoksen tekeminen on jäänyt näin pitkälle. Itsenäisesti olen saanut aiemmin painoa pudotettua, mutta sit ne on tullut takaisin, ilman Tikiksen ohjeita en ois varmaan saanut tälläistä muutosta aikaan."

Mitä tuloksia voit odottaa?

Katso osallistujien huikeita muodonmuutoksia:

”En keksi mitään parempaa tapaa käyttää itseensä 30 euroa kuin Kotitreeniklubi!"

"Olin elämäni surkeimassa kunnossa ja loppu vuodesta täyttämässä vasta 30. Oma peilikuva ei miellyttänyt ja olo oli kamala samalla koko ajan tiedostaen, että näin ei voi jatkua enää. Näin silloin mainoksen Kotitreeniklubista ja päätin, että nyt tai ei koskaan on aika ottaa elämään uusi suunta.


Muutaman kuukauden mukana remmissä ja vaaka näyttää reilu 20 kiloa vähemmän. Tärkeintä ei ole ollut ne lukemat vaan se, että olen saanut elämäni oikeasti takaisin, nukun hyvin, syön hyvin ja ennen kaikkea jaksan hurjasti paremmin. Teidän avulla olen löytänyt liikunnan ilon taas ja välttänyt todennäköisesti piankin edessä olleet terveydelliset haasteet.”


-Maija, Kotitreeniklubin jäsen

”Vain alle puoli tuntia neljästi viikossa ja helppoja, hyviä ruokaohjeita sekä tietty mahtava tsemppaus muilta klubilaisilta!"

”Useampaan Superhaasteeseen osallistuttuani, on Kotitreeniklubi tuonut elämänmuutokseen jatkuvuutta ja pysyvyyttä. Aiempien kuukauden jaksojen sijaan ohjeet ovat nyt läsnä arjessa koko ajan ja liikunnastakin on tullut tapa, jota ilman ei osaa olla.


Suosittelen Kotitreeniklubia kaikille, joilla kynnys liikuntaan on noussut korkeaksi ja lorvikatarri on vienyt sohvaperunaksi. Vain alle puoli tuntia neljästi viikossa ja helppoja, hyviä ruokaohjeita sekä tietty mahtava tsemppaus muilta klubilaisilta!”


-Saara, Kotitreeniklubin jäsen

”Treenit eivät vaadi liikaa vaan niitä tekee nopeasti kotioloissa esim. samalla kuin lapset syö iltapalaa."

”Koronakevään jälkeen oli minulla jäänyt herkkuputki pahasti päällä. Syyskuun loppupuolella havahduin siihen että sokeririippuvuudesta oli päästävä eroon. Lopetin kaiken lisätyn sokerin syömisen, mutta kuukauden aikana ei kuitenkaan näkynyt tulosta vaalla. Sitten tuli FBssä vastaan Kotitreeniklubin mainos ja ajattelin että nyt täytyy liittyä koska tiesin että Tikiksen ruokavaliolla olin aikaisemmin onnistunut. Treenit eivät vaadi liikaa vaan niitä tekee nopeasti kotioloissa esim. samalla kuin lapset syö iltapalaa. Kuukauden aikana vyötärö ja reidet kaveni merkittävästi ja painokin laski vajaa 4kg. En tehnyt kaikkia treenejä, mutta olen kuitenkin todella tyytyväinen tulokseen!”


-Sara, Kotitreeniklubin jäsen

Lisää muodonmuutoksia:

Varmaan mietit miten tällaisia tuloksia voi saada aikaiseksi ilman himotreenejä ja kitudieettejä?

TÄMÄN TAKIA KOTITREENIKLUBIN METODI TOIMII:

TREENIEN KESTO VAIN 20-30 MIN

01

HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. Treenit buustavat aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita vielä parin vuorokaudenkin ajan treenien jälkeen.

02

RAJOITETTU NÄKYMISAIKA

Treenien näkyminen vain 48 tunnin ajan takaa sen, että treenit tulee oikeasti tehtyä ja pysyt suunnitelmassasi. Et siirrä treenejä "huomiseksi".  

03

RASVANPOLTTOA TUKEVA RUOKAVALIO

Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita. Helpot ja terveelliset reseptit onnistuvat sinulta nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Koko perheesi voi syödä yhdessä samaa ruokaa.

04

TSEMPPAAVA YHTEISÖ

Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden klubilaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

JO YLI 13 547 ASIAKASTA ON TODENNUT KOTITREENIKLUBIN METODIN TUOVAN TULOKSIA.

KENELLE KOTITREENIKLUBI SOPII?

✅ Haluat parantaa kehokoostumustasi ja saada energisemmän olon.


✅ Etsit tehokasta, mutta vähään aikaa vievää tapaa parantaa hyvinvointiasi.


✅ Haluat treenata kotona itsellesi sopivaan aikaan ilman turhia siirtymiä. Bonuksena vielä, että treenit ovat lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voivat osallistua niihin omalla tavallaan.


✅ Tykkäät siitä, että treenit vaihtelevat jatkuvasti ja ovat joka kerta erilaisia.


✅ Sinulle sopii erinomaisesti se, että painat vain ”play:tä” ja teet mukana. Saat selkeät treenit, joilla saat varmasti hien pintaan ja poltettua rasvaa.


✅ Pidät selkeästä aikataulusta, mutta saat itse määritellä kellonajan treenille.


✅ Haluat kuulua tsemppaavaan porukkaan, jolla on samankaltaiset tavoitteet. Tieto siitä, että treenaa samaan aikaan muiden kanssa antaa jännää potkua omaankin tekemiseen! Myös porukan tuoma positiivinen "paine" auttaa pysymään ruodussa.


✅ Etsit fiksua ruokavaliota, jota on helppo noudattaa - ilman turhaa punnitusta tai kaloreiden laskentaa.


✅ Haluat terveellisiä reseptejä, joita koko perhe voi syödä. Reseptit helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä "mitä tänään syötäisiin” päiviä.

MITÄ KOTITREENIKLUBI SISÄLTÄÄ?

✅ Lihaskuntotreenit 3 kertaa viikossa, jossa treenaat ammattilaisten ohjeilla. Yhteensä 12 treeniä kuukauden aikana. Joka treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. (Arvo 120 €).


✅ Kehonhuoltotreeni kerran viikossa, jossa tehdään kehoa palauttava harjoitus. Yhteensä 4 kertaa kuukauden aikana. (Arvo 60 €).


✅ Ravinto-ohjeet, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. (Arvo 199 €).


✅ Videoreseptipankki (Arvo 120 €).


✅ Klubin valmentajien jatkuva online tuki (Arvo 199 €).

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit 698 € / kk.

Sinulle tämä koko paketti maksaa vain

29,90 € / kk.

Ai niin, tämän lisäksi säästät tietysti esimerkiksi kuntosalin kk-maksussa ja ajassa mikä siihen yleensä menee. Meidän valmennuksissa ei myöskään tarvitse ostaa kalliita lisäravinteita, vaan kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi. Ja kun syöt Klubin ruokavalion mukaan, ruokalaskusikin todennäköisesti pienenee.

Klubin voit maksaa myös liikuntaeduilla.

MILLAISIA KLUBIN TREENIT OVAT?

✅ Kaikki treenit ovat esitetty selkeästi videoilla ja niistä saat myös tekniikkavinkkejä.

✅ Voit tehdä koko treenin yhdessä valmentajan kanssa! 

✅ Myös alkulämmön ja loppuverryttelyn, jotka jäävät muuten helposti pois. 

 Tässä Klubilaisten palautteita treeneistä:

”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"

”Treenit on huippuja, pidän että ne tulevat säännöllisesti ja myös että ovat sen 48h saatavilla koska silloin treeni on ”pakko” tehdä , koska muuten ne vain kasaantuisivat ja pian olisi viikon treenit tekemättä. Treenien rajallinen näkyvyys on siis iso plussa”

”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”

”Nämä tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen. Olen ohjeillanne päässyt lähes tavoitteeseeni, painoa on tippunut noin 8kg. ”

Katso Kotitreeniklubin treeneistä lyhyt teaser!

MILLAINEN ON KLUBIN RUOKAVALIO?

✅ Klubin ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia.

✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

✅ Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi.

✅ Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Tässä osallistujien kommentteja Klubin ruokavaliosta ja resepteistä:


"Reseptit ovat loistavia, ja kerrankin sain konkreettisen ohjeen siitä, miten ruokaa pitää laskea (kämmenohje). Kasviksia ja marjoja on tullut rutkasti lisättyä niin omaan kuin lastenkin ruokavalioon ja sisäistettyä monta asiaa niiden käytöstä, terveellisyydestä, sokerin vähentämisestä jne."”Ruokavalio on huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppeleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”


RESEPTIPANKKI

Kotitreeniklubin kehutut reseptit on viety uudelle tasolle, sillä suurin osa resepteistä esitellään videolla. 


✅ Voit vain seurata perässä ja valmistaa herkullisen ja tavoitteitasi tukevan aterian käden käänteessä!  


✅ Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.


✅ Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.


✅ Koko perhe voi syödä samoja ruokia.

KOTITREENIKLUBI YHTEISÖ

Kotitreeniklubiin kuuluu oma Facebook-ryhmä, jossa saat osaksesi muiden jäseneiden tukea ja kannustusta koko matkan ajalle.

”On hienoa huomata kuinka me kaikki painimme arjessa samojen asioiden äärellä. On tärkeätä, että voi jakaa omia haasteita ja löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä sekä tiimiltä, että yhteisöltä.”


”Klubissa on parasta tsemppaava yhteisö ja porukan tuoma positiivinen "painostus" pysyä ruodussa. Aina löytyy joku kohtalotoveri.”


”Älyttömän hyvä tsemppihenki niin tikisläisten ku haasteeseen osallistujien kanssa on huippujuttu. Tietoisuus siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen!”


”Klubin tiimi vaikuttaa todella mukavalta ja tsemppaavalta. Heistä näkee että he pitävät siitä mitä tekevät ja siitä saa itse myös voimaa tsempata jos olisi huonompi päivä.”

Saat 100% tyytyväisyystakuun

Luotamme täysin valmennusmetodiimme, joten annamme 100 % takuun Kotitreeniklubille. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen, ilmoita siitä meille sähköpostitse 14 vuorokauden sisällä. Palautamme rahasi takaisin kokonaisuudessaan enempiä kyselemättä.


Klubissa ei ole sitovaa määräaikaa, voit siis lopettaa tilauksesi milloin tahansa.


Kilot ovat siis ainoa juttu mitä voit menettää. ;)

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

YLEISTÄ

Miten Kotitreeniklubi eroaa Superhaasteesta?

Superhaaste on 30 päivää kestävä kokonaisuus. Kotitreeniklubi puolestaan pyörii jatkuvasti kuukausimallilla (29,90 €/kk). Tällä pyritään saamaan sinulle vielä entistäkin parempia tuloksia. Saat siis tukea niin valmentajilta kuin kanssatreenajilta 365 päivää vuodessa. 


Voit liittyä mukaan Klubiin milloin vain. Treenit ilmestyvät valmennusalustalle ja Facebook-ryhmään 4 kertaa viikossa. 


Klubissa ei ole suoranaisesti kielletty mitään ruokia haasteen tapaan, vaan pyrimme 80/20 ajatteluun. 80 % ruokailuista on terveellisiä, monipuolisia, ravitsevia kotiruokia, ja 20 % eväistä mielenterveyseväitä – mitä se sinulle sitten tarkoittaakaan. 


Painonpudotusvaiheen ensimmäisten viikkojen aikana tämän suhteen olisi hyvä olla 90/10, eli herkuttelulle ja poikkeamille on vähemmän sijaa. Mitä lähempänä tavoitepainoa olet, sitä rennommin voit ottaa.

Tarvitsenko Facebook-tilin?

Kotitreeniklubin Facebook-ryhmä on tärkeä osa valmennusta ja siksi ryhmään liittyminen on vahvasti suositeltavaa. Kuten tiedät, ryhmässä kaikki on helpompaa.

Minulla tulee jäsenyyden aikana loma- tai työmatka. Kannattaako minun osallistua?

Kannattaa. Matkat, sairastelut ja muut yllättävät tilanteet kuuluvat elämään. Kun opit miten toteuttaa aktiviista ja terveellistä elämäntyyliä paikasta riippumatta, et edes ajattele sitä esteenä. Treenit voi toteuttaa niin hotellihuoneessa kuin mökilläkin ja ruokavalion noudattaminen on helppoa missä vain! Päästä irti dieettiajattelusta ja luota uuteen elämäntapaasi, jota voit jatkaa loppuelämän.

Mitkä maksutavat käyvät?

Jäsenyyden voi maksaa pankki- tai luottokortilla. Hyväksymme yleisimmät maksukortit Visa ja MasterCard (debit/credit). 


Jos sinulla on käytössä Credit/Debit-yhdistelmäkortti ja haluat, että veloitus lähtee pankkitililtäsi (eikä luotolta), näppäile kortin kääntöpuolen alareunasta löytyvä korttinumero ja sen perästä löytyvä turvakoodi. 


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Voinko maksaa liikuntaedulla?

RAVINTO

Minkälainen Kotitreeniklubin ruokavalio on?

Klubissa syödään tavallisia ruokia ja ruokavalio on salliva. Se sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista.

Kasvaako ruokamenot pilviin?

Kun jätät herkut ja alkoholin ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.

TREENI

Onko kaikilla samat treenit?

Kyllä! Treenit on kuitenkin suunniteltu siten, että harjoitella voi hyvin, vaikka olisi pitkäkin tauko edellisistä treeneistä. Harjoitukset tarjoavat sopivasti haastetta myös aktiivisemmalle kuntoilijalle. Valmentaja antaa treenivideoilla ohjeita helpompiin ja haastavampiin suorituksiin, ja valmennustiimi on tukena aina kun kysymyksiä tulee.

Millaisia treenejä on luvassa?

Kotitreeniklubissa treenataan 4 kertaa viikossa - lihaskuntoa treenataan maanantaisin, tiistaisin, torstaisin, ja kehonhuolto- tai rentoutumisharjoitus tehdään viikonloppuisin. Treenit ovat oman kehon painolla tehtäviä treenejä. Yhden treenin kesto on noin 20-30 minuuttia, lisäksi ohjatut lämmittelyt ja loppuverryttelyt. Liikkeet ovat varsin yksinkertaisia, mutta treenikokonaisuuksiksi yhdistettyinä todella tehokkaita ja kehitystä aikaansaavia. Esimerkkeinä mainittakoon kyykky, burpee ja punnerrus.

Missä treenit voi toteuttaa?

Kotona, puistossa, jumppasalissa jne. Joku treenaa työpaikalla! Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä. Tarvitset vain itsesi ja jumppamaton kokoisen tilan.

Mitä jos on liikerajoitteita?

Liikerajoitteiden kanssa konsultoi aina ensisijaisesti lääkäriäsi ja fysioterapeuttiasi. Moniin liikkeisiin on Klubin treeneissä vaihtoehtoja. Aina löytyy korvaava liike, jos ei samalle lihasryhmälle, niin sitten mietimme sellaisen vaihtoehdon, joka sopii treenikokonaisuuteen.

Mihin kellonaikaan treenit julkaistaan?

Treenit julkaistaan aina edeltävänä iltana klo 22:00. Treenit ovat nähtävissä 48 tuntia. Tämän jälkeen treeni poistuu näkyvistä.

Onko väliä mihin aikaan treenit tekee?

Ei, kunhan treenit tulevat tehdyiksi. Koska on sinulle paras hetki käyttää 20-30 minuuttia nopeaan, tehokkaaseen ja eteenpäin vievään treeniin?

KotitreeniKlubi pähkinänkuoressa!

3+1 uniikkia treeniä viikossa. 

Treeneissä hiki virtaa ja huippufiilis on taattu! 

Kätevä videoreseptipankki.

Maukas ateria valmistuu hetkessä vaikka koko perheelle.

Yhteisö - saat tukea muilta, tismalleen samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä.

Vain 29,90 eurolla kuussakiinteydyt ja saat paremman olon. Tämä on vähemmän kuin 1 € päivässä!

Tervetuloa mukaan!

29,90 € / kk

Voit lopettaa palvelun milloin tahansa. 

Kysyttävää?tikis@tikis.fi