Tule mukaan tekemään TIKIStä!

Haemme kasvavaan tiimiimme sisällöntuottajia, video-osaajia, some-experttejä, digitaalisen markkinoinnin ja nettibisneksen moniosaajia.
TIKIS-sivuston keskipisteessä on urheilullinen lifestyle, motivointi, ravinto ja treeni. Jos sinulta löytyy näkemystä yllä olevista aihealueista, ota yhteyttä ja liity mukaan sporttiseen ja rentoon tekijäjoukkoomme!
Etsimme joukkoomme oma-aloitteisia, reippaita, yrittäjähenkisiä ja työtä pelkäämättömiä hyviä tyyppejä työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa!

Toivomme, että sinulta löytyy kiinnostusta liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin, tarkkuutta ja huolellisuutta, positiivista asennetta, reippautta omatoimisiin päätöksiin sekä kykyä työskennellä tiimissä. Voimme puolestamme taata, että jokainen päivä on erilainen, työtä piisaa eikä aika käy pitkäksi. Jos vaikean paikan tullen sormesi ei mene suuhun, olet todennäköisesti etsimämme tyyppi!

Odotamme sinun tuottavan teksti-, kuva-, tai videosisältöä sujuvasti, lennokkaasti ja brändiimme sopivalla tyylillä. Tiedät, mikä saa lukijat/katsojat kiinnostumaan ja miten kertoa asiat kiinnostavasti ja ymmärrettävästi.

Lisäksi omasta treenitaustasta tai liikunta-alan opinnoista on hyötyä ja oma toiminimi on plussaa.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, ota rohkeasti yhteyttä osoitteseen tikis(at)tikis.fi

Tule mukaan kasvavaan jengiimme ja ole #TIKIS!