Lahjaksi: 6KK JATKO

99,00 

6KK JATKO on edistyneempien treenaajien nettivalmennus, joka jatkaa suositun Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelman tyylillä. Valmennus sisältää puolen vuoden ohjelman salille sekä lihaskasvua tukevan ruokavalion. 6KK Treeniohjelman käynti ennen tätä 6KK JATKOA ei ole pakollinen, mutta se antaa hyvän pohjan.

Ravinto on kehon muokkaamisessa hyvin tärkeä osa, joten tällä lisällä saat huiman boostin lihaksen kasvuun varsinkin, jos et ole aikaisemmin asiaan kiinnittänyt tarpeeksi huomiota. Valmennuksen ruokavalio ei sisällä mitään kikkailuja, vaan vankkaa perusruokaa. Kaikki ainekset löytyvät siis takuuvarmasti lähimmästä ruokakaupasta.

Ohjelma sopii sekä miehille että naisille, jotka haluavat lisää lihasmassa, ja joille salitreenaaminen on jo tuttua.

Treenejä on aluksi 3 kertaa viikossa ja ohjelman viimeisessä jaksossa 4 krt/vko. Tarkempi kuvaus löytyy tästä: https://tikis.fi/tikiksen-6-kuukauden-treeniohjelma-jatko/

HUOM! Kun ostat valmennuksen lahjaksi, kirjoita tilauksen lisätietoihin lahjan saajan etu- ja sukunimi. Sen jälkeen lähetämme sinulle linkin ja kuponkikoodin, jolla lahjan saaja voi lunastaa valmennuksen.

Jos haluat ostaa valmennuksen itsellesi, käytä tätä linkkiä: https://tikis.fi/tikiksen-6-kuukauden-treeniohjelma-jatko/

Osasto: