Tikiksen Kotitreeniklubin Youtube-kanava on julkaistu!

maalis 15, 2021 | Naisten treeni, Tikis | 0 Kommenttia

Olemme viime syksystä lähtien pitäneet jatkuvaa Tikiksen Kotitreeniklubia, jossa keskitymme kotona treenaamiseen ja hyvään yhteishenkeen sekä terveiden elämäntapojen tuomiseen arkeen.

Nyt halusimme antaa myös sinulle mahtavan tavan innostua kotona treenaamisesta aivan ilmaiseksi! Voit tehdä uudelta Kotitreeniklubin Youtube-kanavalta treenejä kotona ja nähdä mikä vaikutus sillä on jaksamiseesi.

Klikkaa kuvaa päästäksesi Kotitreeni Youtube-kanavalle!

Jos kiinnostuit Kotitreeniklubista, voit lukea lisää täältä!

Kotitreeniklubi sisältää:

✅ Ohjatut täyspitkät treenit

👉 Jokainen treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. 5 min alkulämpö + 20 min lihaskuntotreeni + 5 min loppuverryttely.

✅ Just sopiva

👉 Asiakkailta saadun palautteen mukaan Klubin treenimäärä (3-4 kertaa per vko) ja treenien kesto (20-30 min) on juuri sellainen, mikä helposti mahtuu aina arkeen ja soveltuu loistavasti lapsiperheeseen.

✅ Edullinen hinta

👉 Vain 29,90 € / kk. Ei sitovaa määräaikaa, voit lopettaa palvelun milloin tahansa. Yksilövalmennuksena maksaisit samasta paketista 698 € / kk

🍒 Bonuksena rasvanpolttoa tukeva ruokavalio

Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita, eikä laskea kaloreita. Saat lisäksi käyttöösi reseptipankin.

Tervetuloa mukaan!

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: