Tehokas 15 minuutin kahvakuulatreeni koko kropalle! – Eveliina Naulo

Miltä kuulostaisi, jos voisit treenata koko kropan läpi vartissa? Fysiikka- ja elämäntapavalmentaja Eveliina Naulo näyttää, kuinka kiireinen ihminen voi treenata tehokkaasti! Tee tämä kahvakuulatreeni silloin, kun aika on kortilla ja treenata kuitenkin pitäisi!

 

Tämä kahvakuulatreeni sopii sinulle, jos elät kiireistä arkea tai tykkäät hoitaa treenit nopeasti pois alta. Treeni koostuu vain yhdestä isosta liikesarjasta, jossa yhdistyvät viisi pienempää liikettä: kahvakuulaheilautus, hauiskääntö, kyykky, työntö ja dippi. Tämä viiden liikkeen yhdistelmäliike tekeekin treenistä todella kokonaisvaltaisen ja koko kroppaa kuormittavan!

 

Tsekkaa tarkemmat ohjeet liikkeiden suorittamiseen ja treenin tekemiseen tästä:

 

Vinkki!

Lämmittele ennen treeniä noin 5-10 minuuttia hölkäten, kävellen, kuntopyörää polkien tai esimerkiksi soutaen. Käy sen jälkeen Eveliinan ohjeiden mukaisesti jokainen liike erikseen vielä läpi. Keskity tekniikkaan ja huolehdi, että teet liikkeen kaikki vaiheet oikealla tekniikalla ja hyvällä keskivartalon tuella. Yhdistä sitten kaikki viisi liikettä kokonaiseksi liikesarjaksi ja toista sitä 15 kertaa, kolmen kierroksen verran.

Mahtavia treenejä!

Täältä löytyy hyviä treenivaatteita.

 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: