Kesällä kannattaa syödä muutakin kuin rasvaista makkaraa. Grillissä valmistuu myös maistuva ja helppo salaatti!
Tämän salaatin kruunaa makean ja suolaisen yhdistelmä – vesimeloni sekä fetajuusto.
Ainekset:
- kesäkurpitsa
- nippu vihreää tankoparsaa
- salaattisikuri
- 3 kevätsipulia
- oliiviöljyä
- noin 200 g vesimelonia
- 1 prk fetajuustoa
- 2 rkl balsamicokastiketta
Valmistus:
- Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi. Puolita parsat, salaattisikuri ja kevätsipulit.
- Voitele kasvikset oliiviöljyllä ja grillaa ne kypsiksi.
- Palottele vesimeloni ja valuta fetajuusto.
- Asettele grillatut kasvikset vadille.
- Nostele vesimelonipalat sekä fetajuusto pinnalle.
- Valuta päälle balsamicokastike.
Alkuperäinen resepti: Valio