Näin jaksat lähteä treeneihin suoraan töistä!

Stressaava päivä töissä ja salille meno töiden jälkeen tuntuu mahdottomalta ajatukselta? Voit kuitenkin tehdä mahdottomasta mahdollisen ja tehdä töiden jälkeisestä treenistä tavan seuraavien vinkkien avulla:

1. Tee treenistä yksinkertainen

 

Salille ei tarvitse mennä joka päivä töiden jälkeen rehkimään monimutkaisten laitteiden kanssa. Nopea aerobinen treeni lasketaan myös loistavaksi treeniksi! Napit korville ja menoksi – se antaa uutta virtaa loppuiltaan!

Lue myös: Mihin treeneissä kannattaa panostaa, jos on tiukka aikataulu?

2. Merkitse treeni kalenteriisi

 

Jos haluat oikeasti urheilla töiden jälkeen, kirjoita se ylös kalenteriisi. Älä ajattele että katsot sitten fiiliksen mukaan jaksatko mennä vai et. Tästä tapaamisesta ei luisteta!

3. Kerro treenisuunnitelmistasi muille

 

Kerro ystävällesi, että menet salille töiden jälkeen. Vielä parempi, jos treffaat ystäväsi kanssa salilla kahvittelun sijasta. Varmista, että joku tietää treenisuunnitelmistasi, jotta he voivat kysyä sinulta niistä jälkeenpäin.

4. Pidä treenikassi näkyvillä

 

Pakkaa treenikassi illalla tai aamulla valmiiksi ja jätä se näkyville työpäivän ajaksi – tuolillesi tai työpöydällesi, jos siellä on tilaa. Jätä kassi muistutukseksi sitoutumisestasi urheiluun ja innostu siitä!

5. Suunnittele viikkosi etukäteen

 

Suunnittele viikon treenit etukäteen ja pysy suunnitelmassa! Muokkaa treenit kiireiseen viikkorytmiin sopiviksi, jotta sinulle ei jää tekosyitä, ettet muka ehtisi treenata. Suunnitelmasi pitäisi olla mahdollisimman yksityiskohtainen, jotta treenistä tulee yksi asia muiden rinnalla.

Lue myös: 5 neuvoa, miten suunnittelet tehokkaan treeniviikon 

6. Pidä mukana välipaloja

 

Syö terveellisiä välipaloja töissä ja treenin jälkeen, jottei salille tarvitse lähteä nälkäisenä. Välipala antaa sinulle energiaa tulevaan treenikoitokseen ja antaa sinulle jotain mitä odottaa töiden jälkeen.

Aiheesta lisää: Aktiiviliikkujan parhaat välipalat

7. Hanki “treenilook”

Hanki treenivaatteita, joita odotat innolla pukevasi päälle. Säästä roikkuva, vanha, ruma t-paita toiseen kertaan ja hanki uusia ihania treenivaatteita. Uudet treenivaatteet piristävät mieltä ja tuovat uutta motivaatiota treeniin. Lue myös, miksi kannattaa treenata teknisissä urheiluvaatteissa.

Treeni saattaa tuntua uuvuttavalta pitkän raskaan työpäivän jälkeen, mutta tulokset ovat vaivan arvoisia. Kun saat itsesi treenaamaan, oli se sitten salilla tai kotona, saat uuden vaihteen päälle ja tonneittain lisää virtaa!

Lähde: skinnyms.com

 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: