Maailman legendaarisimmat treenipaikat

Oletko miettinyt millaista olisi treenata jossain muualla kuin samoilla kotikulmilla päivästä toiseen? Tikis listasi maailman legendaarisimpia treenipaikkoja, joissa treeni sujuu kuin itsestään upeita maisemia ihastellen.

Siellä on aurinkoa, lämpöä, rantaa, treenattuja kroppia ja hikeä. Sen täytyy olla Venice Beach. Kaliforniasta löytyy yksi maailman legendaarisimmista treenipaikoista. Muscle Beachilla on huikea ulkoilmakuntosali aivan rannan tuntumassa. Siellä voit nyrkkeillä, pumpata rautaa auringon lämmössä, pulahtaa mereen vilvoittelemaan, juosta rannalla, tai harjoitella oman kehon painolla. Mitä muuta tositreenari voisi toivoa?

Muscle Beach

Haluaisitko joskus joogata maailman parhaimmilla joogapaikoilla? Silloin kannattaa suunnata esimerkiksi Malediiveille, jossa sielu lepää maisemia ihastellen. Meksikossa Jukatanin niemimaalla sijaitseva Maya Tulum tarjoaa yksinkertaisen paratiisin meren rannalla rauhoittumiseen. Syö ja juo terveellisesti, nauti spa-hoidoista ja meditoi auringonpaisteessa.

joogaa rannalla

Kaipaatko treeniltä kovaa rääkkiä? Silloin vierailemisen arvoinen on Thaimaa ja siellä järjestettävät Boot Campit. Thainyrkkeilyä voi treenata monessa paikassa Thaimaassa, kuten Bangokissa, Pattayalla, Phuketissa ja monissa muissa Thaimaan kohteissa. Aloita aamusi juoksulenkillä rannalla, jatka päivää aamupalan jälkeen nyrkkeilykehässä ja illan päätteeksi rauhoita mielesi rentoutuksen merkeissä. Thaimaan kuumuus tuo oman lisänsä treeniin, mutta matkan jälkeen sekä mieli, että keho ovat uutta virtaa täynnä.

Thaimaa juoksu

Australian Gold Coast, on yksi maailman parhaista surffipaikoista. Paikka toivottaa myös aloittelijat tervetulleiksi ja se on tunnettu myös surffaajien paratiisina, eikä suotta. Alueella on 70 kilometriä rantaa ja loistavat surffausmahdollisuudet. Ja vaikka surffaus ei olisikaan lajisi, on alueella rantaa missä juosta ja bongailla silmänruokaa. Tämän lisäksi Australiasta löytyy yksi maailman kuuluisimmista rannoista – Bondi Beach.

surffari

Central Park, New York – tämä paikka ei juuri esittelyjä kaipaa! Ison Omenan valtava puisto tarjoaa lenkkeilijöille palan luontoa keskellä kiireistä kaupunkia. Puisto on auki aamu kuudesta, kello yhteen yöllä. Puisto kerää lenkkeilijöitä, auringonottajia, piknikin nauttijoita ja koiran ulkoiluttajia kellonajasta riippumatta. Ja mikset kokeilisi joogaa tai taijia aamutuimaan, vielä kun muu kaupunki vasta heräilee uuteen päivään.

central park

Los Angelesissa sijaitsevaa kuuluisaa Hollywood kylttiä ympäröi pitkät patikointi- ja lenkkipolut. Griffith Park on yksi suurimmista urbaaneista puistoista Pohjois-Amerikassa ja siellä on patikointipolkuja silmän kantamattomiin. Lenkin lomassa voi ihailla Los Angelesin elokuvista tuttuja maisemia.  

griffith park

Missä sinä treenaisit mieluiten?

– Petra

 

 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: