Lisää liikkuvuuttasi – Jarno Härkönen (VIDEO)

Meiltä on useaan otteeseen pyydetty vinkkejä liikkuvuuden kehittämiseen. Päätimme ryhtyä tuumasta toimeen ja saimme yhden Suomen liikunta-alan huipuista videollemme. Jarno Härkönen on virallistettu Personal trainer, joogaopettaja, liikunta-alan kouluttaja sekä -luennoija. Hänen erikoisosaamiseen kuuluu varsinkin toiminnallinen harjoittelu sekä kehonpainolla suoritettavat harjoittelumuodot.

Katso Jarnon vinkit videolta ja lisää liikkeet osaksi rutiinejasi. Kroppasi kiittää!

 

Jarno on tehnyt yhdessä Jukka Rajalan kanssa suositun suomenkielisen teoksen Kehonpainoharjoittelu – Movement,  jossa esitellään omalla keholla tehtävien harjoitusten toteuttaminen selkeästi ja näyttävästi.

30askelta_toimivaan kehoon ja mieleen

Kirja tarjoaa selkeitä ja helposti toteutettavia harjoitteita kuukauden jokaiselle päivälle, viikoittain vaihtuvilla teemoilla. Elementteinä ovat henkisen hyvinvoinnin parantaminen esim. hengitys-, rauhoittumis- ja positiivisuusharjoitteilla, fyysisen toimintakyvyn kehittäminen jokaiselle sopivilla toiminnallisen harjoittelun liikkeiden ja kehonpainoharjoittelun avulla, sekä terve suhtautuminen ravintoon.

Seuraa Jarnoa somessa:
Instagram
Facebook

 

 

 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: