Kaipaatko tehokasta kotona tehtävää kehonpainotreeniä kiireiseen arkeen?

maalis 23, 2021 | Naisten treeni, Tikis | 0 Kommenttia

Jos vastaat kyllä, kannattaa ehdottamasti tsekata tämä treeni! 

Voit saada tällaisella puolen tunnin treenillä jo paljon aikaan, kun treenaat muutaman kerran viikossa ja noudatat muutenkin terveellisiä elämäntapoja. 

Kotitreeniklubin Youtube-kanava on iloksemme otettu hyvin vastaan ja ensimmäisiä tilaajia sekä katselukertoja treeneille on tullut mukavasti. Tästä se lähtee!

Testaa molemmat kanavan treenit ja katso lisätietoja Kotitreeniklubista.

Ohjeistus treeniin:

Treenissä käydään monipuolisesti koko kroppa läpi. Aloitetaan alkulämmittelystä, jolla saat kropasta lihaskireydet auki. Sen jälkeen aloitetaan varsinainen treeniosio ja loppuun tehdään loppuveryttely.

4 kierrosta x 5 liikettä, jokainen liike tehdään alkavalla minuutilla.

Tehokkaan kehonpainotreenin liikkeet ovat:

1. Kyykky + sivupotku 20 + Paikallaanjuoksu

2. Soturipumppaus (askelkyykky, pitkä askel) 10 per jalka

3. Lantionnostot + reisiloitonnus 10 + Pakaravenytys

4. Koiran ulkoilutus 10 per jalka + Selän pyöristys + konttaus

5. Taistelukoira+rutistus 10 per puoli

Jos kiinnostuit aloittamaan säännöllisen treenaamisen kotona, tutustu Kotitreeniklubiin täältä: https://tikis.fi/kotitreeni-klubi

ARTIKKELIT

Treenaaminen

Treeniosiossa keskitytään nimensä mukaisesti treeneihin – olipa kyseessä sitten rasvanpoltto, parhaat liikkeet pyöreiden pakaroiden kasvatukseen, asiaa suoritustekniikasta tai aerobisen merkityksestä. Motivoidu, opi uutta ja ota parhaat vinkit käyttöön seuraaviin treeneihisi.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Ravinto ja palautuminen jaksavat puhuttaa aina. Mitä, miten ja kuinka usein tulisi syödä? Entä puolestaan lepääminen – montako lepopäivää viikossa on tarpeeksi? Tsekkaa täältä kaikki artikkelimme, jotka käsittelevät näitä tärkeitä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Haluatko syödä hyvin ja monipuolisesti, mutta samalla terveellisesti? Tikiksen supersuositut reseptit ovat terveellisiä ja boostaavat treeniä, mutta hivelevät myös makunystyröitä. Löydä oma suosikkisi muun muassa aamupala-, ja herkkureseptien joukosta! Nam!

ARTIKKELIT

Lifestyle

Treenaaminen ei ole ainoastaan harrastus, se on elämäntapa! Olipa kyseessä sitten “meal prepping”, vinkit parhaisiin treenivaatteisiin tai lahjavinkit treenaavalle, kaikki lifestyle-sisältö löytyy täältä. Varoitus! Jotkut artikkeleistamme saattavat aiheuttaa suupielten kääntymistä ylöspäin.

TIKIKSEN 6 KK TREENIOHJELMA
Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: