Epäonnistumiset ovat tie onnistumiseen – kohtaa ja voita ne!

Onnistuminen, menestys, voittaminen, kunnia. Nämä ovat tavoittelemisen arvoisia asioita, joita jokainen meistä himoitsee. Niitä halutaan armottomasti. Niistä haaveillaan kiilto silmissä. Niitä saavuttaneita ehkä jopa kadehditaan. Kaikki näkevät tulokset, mutta harva sen eteen tehtyä työmäärää. Kuinka moni meistä oikeasti on valmis tekemään töitä tavoitteensa eteen? Kuinka moni meistä on valmis urhaamaan tunteja ja taas tunteja tavoitteen saavuttamiseen? Kuinka moni meistä laittaa itsensä alttiiksi mahdolliselle julkiselle kompastumiselle matkalla tavoitteeseen? Kuinka moni uskaltaa epäonnistua ja yrittää taas uudelleen? Niinpä.

”Train harder, train better.”Under Armour

Onnistuminen ei tarkoita sitä, että kaikki suunnitelmat menevät kerralla maaliin. Niin kauan virhettä ei ole tapahtunut, kun siitä ei ole opittu. Vasta saman toimimattoman toimintamallin toistaminen kerrasta toiseen on virhe. Nappisuoritus osuu kohdalle harvoin. Onnistuminen on sitä, että kaadutaan mutta noustaan ylös. Ja ylös noustaan selkä suorana, sisuuntuneina, entistä määrätietoisempina, entistä kunnianhimoisempina – vahvempina. Epäonnistumisia ei voi välttää, joten niitä on turha pelätä. Epäonnistumiset ovat tie onnistumiseen.

”Never ask for what you can earn.”

Jokainen meistä voi onnistua, menestyä, voittaa ja saavuttaa kunniaa. Se vaatii armotonta työtä, treenaamista, toistoja, uhrauksia, sitkeyttä ja epäonnistumisia. Vain me itse voimme vaikuttaa tekemiimme asioihin. Me itse päätämme, mitä haluamme. Me itse päätämme, olemmeko valmiita tekemään töitä haluamamme saavuttamiseksi ja poistumaan epämukavuusalueeltamme.

Under Armour Misty"Rule yourself."

Älä ikinä käytä energiaa toisen aseman kadehtimiseen, sillä juuri sinulla on mahdollisuus saavuttaa haluamasi – jos vain olet valmis tekemään, mitä se vaatii. Älä päästä itseäsi liian helpolla tai tyydy keskinkertaiseen, sillä sinä voit olla juuri sitä mitä haluat olla. Haasta itsesi äläkä luovuta epäonnistumisten takia. Voita ne!

"It's what you do in the dark that puts you in the light."

Työ, jota teet päästäksesi tavoitteeseen on usein hiljaista puurtamista. Sitä tehdään kieltä purren välittämättä epäilijöitä. Tavoitteen tielle osuvat epäonnistumiset on kohdattava ja voitettava, jotta pääset kohti jahtaamaasi tavoitetta.

 

”Just another 10 minutes. Then another 10 more.”Under Armour 3

Lopulta onnistujia ovat ne, jotka ovat sinnikkäästi yrittäneet riittävän monta kertaa, joten älä luovuta. Sisua löytyy meistä kaikista. Se ei ole ominaisuus, joka vain joillakin meistä on. Sisu on toiminnan tahtotila, päätös toimia. Sinun päätöksesi.

– Riina

(Artikkeli toteutettu yhteistyössä Under Armourin kanssa.)

Tsekkaa myös:

Run with fight – luovuttaminen ei ole vaihtoehto! 

Eikö huvita lähteä treenaamaan? Katso tämä motivaatiovideo!

Sprinttaamalla nopeammaksi ja vahvemmaksi 

 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: