Tikiksen 6 kk treeniohjelma – usein kysyttyä

Meille on tullut paljon kysymyksiä 6 kuukauden treeniohjelmaan liittyen – vastaamme tässä yleisimpiin niistä. Voit myös jättää kysymyksesi myös alla olevaan kommenttikentään! 

Miten saan treeniohjelman itselleni?

 

Kyseessä on kuntosaliohjelma, jota voit noudattaa missä päin Suomea tahansa. Osta treeniohjelma täältä. Saat ohjelman maksettuasi tunnukset sähköpostiisi, joilla pääset kirjautumaan erilliselle alustalle. Sieltä pääset lukemaan kaikki ohjelmaan liittyvät ohjeet ja treenivideot.

Kenelle treeniohjelma sopii?

 

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma sopii sekä miehille että naisille, joille saliharjoittelu on tuttua, ja jotka haluavat treenata kuntosalilla nousujohteisesti, saavuttaa tuloksia ja kasvattaa lihasta. Treeniohjelmasta on myös paljon hyötyä saliliikkeiden turvallisen suoritustekniikan oppimiseen, sillä kaikki harjoitukset käydään yksityiskohtaisesti läpi ja näytetään videolla.

Mitä treeniohjelma kehittää?

 

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma kehittää koko vartaloa. Ohjelman avulla kasvatat lihasvoimaa ja parannat kuntoasi. Opit ohjelman avulla tehokkaita kuntosaliliikkeitä, joita voit hyödyntää myös myöhemmin. Treeniohjelma sisältää liikkeitä todella monipuolisesti, jotta koko kehoa saadaan kuormitettua tasaisesti hyvän lihastasapainon takaamiseksi. Treeniohjelma on laadittu siten, että nousujohteisuus on huomioitu – ohjelma kovenee loppua kohti.

Millainen treenijako ohjelmassa on?

 

Ensimmäisten viikkojen aikana ohjelma on 3-jakoinen. Ohjelma on jaettu selkeisiin lihasryhmäkokonaisuuksiin. Treenejä kertyy siis viikossa kolme, esimerkiksi ma, ke ja pe. Voit sovittaa treenit haluamillesi päiville ja treenata silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Jos haluat treenata heti alusta lähtien 4 kertaa viikossa (edellyttäen että sinulla on hyvä pohja siihen), sekin on mahdollista.

Ohjelman loppua kohti treenejä tehdään 4 kertaa viikossa.

Voiko osallistua, jos on aloittelija?

 

Treeniohjelma ei sovi vasta-alkajille, koska siinä treenataan paljon vapailla painoilla. Tästä syystä kokemusta saliharjoittelusta edellytetään.

 

Milloin treeniohjelman voi aloittaa?

 

Voit aloittaa ohjelman silloin kuin itse haluat. Käytännössä pääset katsomaan treenivideoita heti, kun saat tunnukset sähköpostiisi. Jokainen osallistuja etenee ohjelmassa oman aikataulunsa mukaan.

Sisältyykö ohjelmaan myös ruokavalio?

 

Ei sisälly, mutta tulemme antamaan siihen suuntaa antavia ohjeita.

Onko kyseessä kertamaksu vai kuukausiveloitus?

 

Ohjelma maksaa vain 79 € ja sillä saa koko puolen vuoden ohjelman kaikkine herkkuineen! Meillä ei ole mitään kuukausimaksuja, vaan kyseessä on kertaveloitus, jonka voi maksaa verkkopankin kautta tai luottokortilla. Summan voi maksaa myös kahdessa osassa. Myös liikuntaedut käyvät maksutapana.

Mihin otan yhteyttä, jos on kysyttävää?

 

Treeniohjelma on erillisellä alustalla, jolla on kommentointimahdollisuus. Vastaamme siellä kaikkiin kysymyksiin. Toki voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse tikis@tikis.fi tai esimerkiksi Facebookin inboxiin viestiä jättämällä.

 

 

 

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: