superhaaste 4 nyt myynnissä!

myynti auki vielä:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

BLACK FRIDAY KAMPANJA ALKAA:

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

superhaaste 5 tammikuu 2019

myynti alkaa

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Tikis - PAREMPI OLLA

”Suomen laadukkaimmat ja suosituimmat nettivalmennukset treenaamisesta kiinnostuneille ihmisille”

TIKIKSEN SUOSITUT NETTIVALMENNUKSET

Nettivalmennuksissamme saat selkeän suunnitelman, jonka avulla opit paljon harjoittelusta ja ruokavaliosta. Tikis-yhteisöstä saat myös motivaatiota ja tsemppiä, jos kohtaat haasteita polullasi kohti tavoitteitasi.

ASIAKASPALAUTE
”Minusta haaste on erittäin järkevästi toteutettu. Tälläiset haasteet voivat aikaansaada oikean elämäntapamuutoksia eikä vain pikadieettiä jossa elimistö vedetään liian tiukalle ja dieetin jälkeen palataan entiseen. Erittäin hyvä elämäntaparemontti-haaste!”


Superhaaste osallistuja

“Paras sijoitus, jonka olen itselleni ostanut! Kehitystä on tullut enemmän kuin 2 vuoden aikana. Nyt vasta tajuan kuinka tärkeää on olla treenisuunnitelma jota noudattaa.


6KK Treeniohjelman osallistuja

”Koko kroppa on tullut kiinteämmäksi, töissä jaksaa paremmin koko päivän jalkojen päällä, huomattavasti enemmän virtaa kaikkeen”


6KK naiset osallistuja

TIKIS NAISET:
Tikis-naiset ovat naisellisia ja pitävät itsestään huolta. He eivät ole kiinnostuneita kitudieeteistä, mutta omaavat timmit kropat ja kyvyn nauttia täysillä elämästä. He osaavat kokata terveellisesti kuitenkaan makunautintoja unohtamatta.

Haluatko olla Tikis-nainen?

Liity mukaan ja klikkaamalla Tikiksen nettivalmennuksiin ja aloita matkasi Tikis-naiseksi!

TIKIS miehet:
Tikis-mies on sopivasti lihaksikas sekä vahva. Hänen elämänsä on värikästä ja olemus puhkuu itseluottamusta tilanteessa kuin tilanteessa. Tikis-mies on omaksunut “alfauroksen” roolin, eikä sormi jää suuhun missään tilanteessa. Keittiössä Tikis-mies on oikea velho – hänen repertuaaristaan löytyy maukkaita reseptejä joissa ovat mikrot ja makrot kohdillaan. Älä jää sohvalle, vaan avaa uusi sivu elämässäsi ja ryhdy Tikis-mieheksi!

Liity yli 10 000 asiakkaan mukaan kohti lihaksikkaampaa, terveellisempää, laadukkaampaa ja mielenkiintoisempaa elämää