Close

"Nettivalmennus, jonka tarkoituksena on 

auttaa sinua pääsemään ELÄMÄSI KUNTOON ja antaa sinulle täydet eväät treenata tuloksellisesti salilla!"

Tikiksen 6 kuukauden

PRO -valmennus kunnianhimoisille treenaajille ei ole tällä hetkellä myynnissä!

Katso lyhyt esittelyvideo:

Tikiksen 6 kuukauden valmennuksiin on osallistunut tulokseellisesti jo tuhansia asiakkaita. Nyt olemme luoneet entistä paremman kokonaisuuden teidän palautteene perustella. Tämä on Tikiksen suurin ja kokonaisvaltaisin valmennuskokonaisuus. Sen avulla kasvatat lihasmassaa ja hankit urheilullisemman kropan korkeintaan 6kk sisällä…vain parin PT-tunnin hinnalla!

KAIKKI MITÄ TARVITSET JOTTA SINUSTA TULEE LIHAKSIKKAAMPI, TIMMIMPI JA YKSINKERTAISESTI VAHVEMPI:

  • Saat lisää lihasmassaa ja halutun urheilullisen kropan
  • Muokkaat kehonkoostumustasi ja tehostat rasvanpolttoa
  • Opit tekemään liikkeet ennen kaikkea oikein ja turvallisesti valmentajien opastuksella
  • Opit syömään terveellisesti monipuolisen ruokavalion avulla, jossa on runsaasti valinnanvaraa
  • Saavutat hyviä tuloksia nousujohteisella ohjelmalla

* Varoitus! Saatat tuntea myös vahvaa energisyyttä ja huomaat jaksavasi arjen askareet helposti sekä alat jopa odottamaan seuraavaa treeniä. ;)

Olemme kehittäneet valmennusta pilottiryhmän kanssa viime syksystä lähtien. Tässä muutama palaute heiltä:

"Ensimmäiset vajaa 2 kk menty valmennusta hyvällä draivilla, muutoksia saatu aikaiseksi ja treenit kulkee. Taas huomaa sen todellisuuden, että miten iso merkitys ruokavaliolla on treenaamiseen."

Johanna, 30v


"Valmennus on erinomainen jatke niille jotka ovat jo treenanneet enemmän. Oppii koostamaan ruokavaliota ja treeniohjelmaa itse ja saa näin syvällisemmän ymmärryksen yhdistelmästä. Suosittelen."

Joni, 32v


"Valmennuksen avulla olen tajunnut riittävän ruokailun merkityksen. Ennen olen syönyt aivan liian vähän ja epäsäännöllisesti, ja siitä johtuen illalla on alkanut kolottaa karkkihammasta. Plussaa myös siitä, että omat treenit saa rakentaa itse, ja näin osaa tulevaisuudessa suunnitella paremmin omia saliohjelmia."

Taru, 21v


"Rennontiukka ruokavalio ja selkeät, tavoitteelliset harjoitusohjelmat. Hyvä kokonaispaketti."

Ville, 33v


VALMENTAJAT

Tommi on personal trainer, koulutettu hieroja ja fysioterapiaopiskelija. Tommin erikoisosaamista ovat anatomia, fysiologia, kuntosaliharjoittelu sekä lihasmassan kasvatus. Hän kouluttaa myös tulevia personal trainereita.


Tommi opettaa sinulle treenien jaksottamista ja näyttää miten liikkeet tehdään turvallisesti ja tehokkaasti.

Sanna Laitinen

Tommi Jalomäki

Sanna on personal trainer (erikoistunut kehonhallinnan ja liikkuvuuden kehittämiseen) ja Licensed Practitioner of NLP -valmentaja sekä muuten vain huipputyyppi!


Sanna tuo positiivisuudellaan ja ammattitaidolla tärkeän lisän erityisesti ravintoon sekä salin ulkopuolella tapahtuviin asioihin! 

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Ohjelma sisältää treenisuunnitelman 6 kuukauden ajalle, josta näet kaikki liikkeet 

sekä sarja- ja toistomäärät. Ohjelma päivittyy aina 8 viikon välein.

Mukana on myös selkeät tekniikkavideot:

Monipuolinen ruokavalio eri kalorimäärillä koko puolen vuoden ajalle. 

Oma Facebook-ryhmä. Voit esittää kysymyksiä ja keskustella valmennuksesta!

Valmennus sisältää myös lifestyle-osion, liikkuvuusharjoituksia, venyttelyohjeita jne

 Tämä kaikki vain parin PT-tunnin hinnalla! 

"Salilla näkee reenaajia jotka pyörii päämäärättömästi laitteelta toiselle. Itse en pystyisi sillain reenaan, vaan maksan mielelläni valmennuksesta! Saatika että maksaa erikseen saliohjelmasta ja ruokaohjelmasta. Tämä 6kk pro ohjelma on koko rahan arvoinen! Eikä hinta edes ole paha suhteutettuna siihen, mitä saa(saliohjelma, ruokaohjelma ym)! Vain se PT puuttuu vierestä karjumasta! ;-)"

Mika, 34v


"Äärimmäisen joustava ja monipuolinen valmennus. Positiivinen henki ja ymmärrys myös inhimillisistä haasteista. Huippua tekemisen meininkiä!!!"

Tari, 40v


"Huippuohjaajat. Kannustavat ja motivoivat ohjelmat. Erityisesti pidän valinnanvapaudesta liikkeissä. Myös nousevat sarjat ja venytteliohjeet ovat tuoneet harjoitteluun ihan erilaista meininkiä."

Tanja, 43, v


"Kattava ja tavoitteellinen treenipaketti, jota tukee terveellinen ravinto-ohjelma. Sopii eritasoisille treenaajille ja antaa mahdollisuuden soveltaa itselleen sopivaksi."

Tuomo, 32v

Lisää asiakkaiden palautteita:

6KK PRO valmennus tarjoaa sinulle isoimman kokonaisuuden kuin koskaan aikaisemmin. Se sisältää suuren määrään lihasmassaa, kiinteyttä ja hyvinvointia lisäävää sisältöä! Mukana on tuttuun Tikis-tyyliin yli 100 laadukasta tekniikkavideota, joissa valmentajat kertovat oikeasta suoritustekniikasta.


Tikis 6KK PRO -valmennus sopii erinomaisesti sinulle, jolla on jo hieman treenitaustaa, mutta kehitys on kuitenkin jäänyt junnaamaan paikalleen. Nyt haluat lisää tietoa siitä kuinka saada tuloksia, kehittää lihaskuntoaan, jaksamistaan ja lisäämään omaa hyvinvointiaan!

Q: Kauanko valmennus kestää?

A: Valmennus kestää 6 kuukautta. Treeniohjelma vaihtuu 8 viikon välein.


Q: Montako treeniä viikossa?

A: Suosittelemme harjoittelemaan 3 kertaa viikossa, mutta voit tehdä myös 4 treeniä viikossa. Tärkeintä on säännöllisyys ja systemaattisuus.


Q: Kuinka kauan valmennus on käytettävissäni päättymisen jälkeen?

A: Valmennus on käytettävissäsi vielä 2kk ajan päättymispäivästä.


Q: Onko valmennuksessa tyytyväisyystakuuta?

A: Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu - mikäli et ole tyytyväinen palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on erillisellä alustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi. Voit maksaa valmennuksen myös osissa.

Haasta itsesi ja saavuta elämäsi paras kunto,  niin fyysisesti kuin henkisesti!

Kysyttävää? tikis@tikis.fi Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, ota yhteyttä tikis@tikis.fi