UUDISTETTU VERSIO LEGENDAARISESTA TREENIOHJELMASTA!

Haluatko saada tuloksia kuntosaliharjoittelulla ja välttää virheet, jotka ovat hidastaneet niin monien kehitystä, kun he ovat päättäneet pärjätä omillaan…?

TIKIKSEN

6 KUUKAUDEN

TREENIOHJELMA

Tehokkaalla saliharjoittelulla lisää lihasta

SELKEÄ, KÄYTÄNNÖLLINEN JA TEHOKAS AMMATTILAISTEN SUUNNITTELEMA TREENIOHJELMA SALILLE NIILLE, JOTKA HALUAVAT NÄKYVIÄ TULOKSIA!

BLACK WEEK

BLACK WEEK -KAMPANJA -30 €! HINTA 49 € (norm. 79 €)voimassa ma 29.11. klo 23:59 asti!

PÄIVÄT

TUNNIT

MINUUTIT

SEKUNNIT

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Black Friday kampanjan aikana hankittu ohjelma on käytettäväsi koko 2022 vuoden ajan! (Normaalisti 6kk + 2kk). Voit esim. aloittaa treenit vasta alkuvuodesta!

Valmennuksen voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Olemme nyt tehneet valmennuksesta 2.0 version!

Näitä asioita on uusittu:


• Teidän palautteen perusteella treeniohjelmaa on päivitetty. Runko on pysynyt samana, eli edelleen puolen vuoden setti koostuu 3 eri jaksosta. Pientä hiontaa on kuitenkin tehty siellä täällä.


• Esimerkiksi vatsalihastreenit on nyt ihan omana osiona treenien lisäksi.


• Liikevideot ovat nyt kuvattu uusiksi ja ne on tehty puheella, eli meidän PT:t kertoo jokaisen liikkeen tarkan tekniikan.


• Valmennus on siirretty uudelle valmennusalustalle, joka on nopeampi ja mobiiliystävällisempi.


• Valmennuksen visuaalista ilmetty on päivitetty


• Valmennukseen on tehty tarkemmat alkulämpövideot sekä alakropalle että yläkropalle.

"Ikävä kyllä minäkin aloitin kuntosaliharjoittelun aikanaan vain kaveriporukan avustuksella, mutta...

...minulta puuttui tekemisestä selkeä suunnitelma, mikä olisi pitänyt huolta treenaamisen tasapainosta ja tätä kautta tuonut tasaisesti kokonaisvaltaista kehitystä.


Intoa ja halua ei puuttunut ja tulokset nousivatkin harjoittelun alussa ihan mukaviin lukemiin, mutta nopeasti alkoivat myös erilaiset ongelmat jotka johtuivat lihasepätasapainosta sekä liian vähäisestä palautumisesta. Harjoittelusta puuttui se kuuluisa punainen lanka.

Olen auktorisoitu Personal Trainer ja Tikiksen toinen perustaja Toni Pesonen.

Kuntosaliharjoittelu on antanut minulle paljon iloa elämään, hyvän lihaskunnon sekä täytettä hihansuihin. Olen tehnyt pitkän uran kuntosalimaailmassa sekä toiminut valmentajana ja Tikiksen kehittäjänä yli 10 vuoden ajan. Olemme valmentaneet yli 30 000 asiakasta ja monenlaisia treenaajaa on tullut nähtyä sekä saleilla että meidän valmennuksissa.


Monien tapaan, olen itsekin tehnyt kuvailemiani virheitä. Nämä ovat jarruttaneet omaa kehitystäni ja ikävä kyllä osa vammoista on jättänyt ikuiset jäljet kehooni leikkausten muodossa.


Voin kertoa, että todella tiedän mistä puhun... ikävä kyllä. Mutta uskon, että sinun eikä kenenkään tarvitse enää toistaa näitä samoja virheitä.


Olen myös nähnyt eri trendien vaihtelevan ja koko kuntosalibisneksen kehittymisen nykymuotoonsa. Yksi tekijä, mikä ei ole muuttunut on perusasioiden tärkeys ja niiden laadukkaasti tekeminen, kun halutaan oikeasti tuloksia.


Haluan auttaa sinua välttämään nämä virheet ja löytämään punaisen langan sun kuntosaliharjoitteluun. 

Olet varmaan myös aiemmin yrittänyt treenata ominpäin, mutta se on ollut enemmän tai vähemmän samalla ohjelmalla junnaamista, eikä motivaatio ole pysynyt kovin korkealla?

Tämä on hyvin tyypillistä - saamme jatkuvasti viestejä jo pidempään treenanneilta ihmisiltä, jotka eivät ole päässeet omin avuin haluamiinsa tuloksiin. Moni on todella turhautunut siihen, ettei kehitystä vain ole näkynyt todella suurista ponnistelusta huolimatta.


Monesti heiltä ovat puuttunut käytännössä kaikki tarvittavat työkalut tulokselliseen treenaamiseen.

Tästä seuraa usein kolme erilaista ja ikävää lopputulosta:

1. Hankit tolkuttomaan paljon lisäravinteita ja uskot niiden johtavan nopeaan kehitykseen


2. Harjoittelet vieläkin enemmän, mikä johtaa usein loukkaantumisiin tai muihin ongelmiin - koska kroppa ei ehdi palautua tarpeeksi!


3. Lopetat treenaamisen kokonaan (se kaikkein huonoin vaihtoehto, tietysti)

Näistä syistä päätimme meidän asiantutevan tiimimme kanssa kehittää tämän suunnitelmallisen, nousujohteisen ja pitkän ohjelman kuntosalille.

Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelman muu tiimi:

Evgeni Suokas

Personal Trainer

Mikko Vesterinen

Personal Trainer kouluttaja

Elmeri Rantalainen

Personal Trainer

Tommi Jalomäki

Fysioterapeutti, Personal Trainer kouluttaja

Kuuden kuukauden treeniohjelman avulla tiedät aina salin ovista astuessa, että treeniohjelmassa on järkeä.


Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma ei jätä mitään arvailun varaan ja sen avulla saat treeneihisi tolkkua. TIEDÄT AINA MITÄ TEET JA MIKSI. Ohjelmaa on miellyttävä seurata ja se on tuottanut tuloksia jo tuhansille meidän asiakkaille.


Treeniohjelman avulla motivaatio pysyy korkealla ja treenaaminen on entistä hauskempaa. Saat taas kipinän päälle ja roihuamaan. 


Kaupan päälle voit ensi kesänä hyvillä mielin ottaa aurinkoa - vähän vähemmällä vaatetuksella kuin yleensä.

Tämä treeniohjelma sopii sinulle, jos tunnistat seuraavasta itsesi:

👉 Olet ehkä nuorempana treenannut salilla, mutta et oikein tiedä miten nyt pitäisi aloittaa jottei harrastus jää taas puolitiehen.


👉 Olet valmiina noudattamaan treenisuunitelmaa ja sitoudut siihen.


👉 Haluat selkeän ohjelman, joka säästää sinulta aikaa ja tuo tuloksia pitkäjänteisellä treenaamisella.


👉 Haluat parantaa lihasvoimaa sekä saada lihaksia fiksulla ja turvallisella ohjelmalla.


👉 Olet ehkä vasta aloittanut kuntosaliharjoittelun, etkä oikein tiedä miten edetä.

Valmennuksen on käynyt jo tuhansia asiakkaita ja jokaisella heistä on oma muutostarinansa...


Ehkä sinua kiinnostaa lukea niistä yksi.

Tässä on Lassen tarina:

"Alkutilanne oli se, et olin ihan henkisesti ja fyysisesti paskana, ku mulla oli just ero alla. Fiilikset oli niin maassa ku vaan voi olla. Silloin oli vaan kaks vaihtoehtoa, jatkaa samaa paskaa tai tehdä ittelleen jotain.


Silloin törmäsin kaveriin, joka suositteli 6kk treeniohjelmaa ja tajusin, että tarvitsen just jotain sellaista, mistä saan energiaa arkeen. Ja siitä se innostus sitten lähti!


Salikokemus oli ennen tätä lähes nolla, en ollut ikinä treenannut systemaattisesti salilla. Tai ainakaan en ollut moneen vuoteen tehnyt niinku mitään.


Mulla on tosi epäsäännöllinen duuni ja silti pystyin noudattamaan treeniohjelmaa. Pystyin tekemään treenit 3 kertaa viikossa ilman ongelmia. Kävin välillä tosin 24h saleilla, et pääsi treenaa milloin oli aikaa. On helppoa ku sulla on puhelimessa ohjelma sekä liikevideot, joita tsekkasin aina hyvin tarkkaan ennen treenejä. Ne videot oli ainakin näin aloittelijalle todella selkeet ja sit ku alun pystyi modaamaan ihan oman kondiksen mukaan.


Ohjelma sopii mun mielestä ihan sama mitä duunia sä teet, kun sä pystyt vetää ihan oman aikataulun mukaan. Treeniä ei oo myöskään liikaa vaan 3-4 treeniä pystyy jokainen tekemään pienellä suunnittelulla viikossa.


Jännitin etukäteen vähän ruokavaliota ja etenkin säännöllistä ruokarytmiä. Ymmärrän, että se on tosi tärkeä mutta en syönyt aamupalaa koskaan ennen tätä. Ajattelin ettei mun tarvii syödä aamupalaa ja ei se oikeen maistunutkaan.


Siihen meni ehkä viikko ku veti tota treeniä ni oli niin jäätävä nälkä aina aamuisin, et vedin joka aamu puuroa aina ennen ku lähdin treenaamaan. Treenin jälkeen sit hedelmän ja palkkarin. Mikä olikin ainoo lisäjuttu puhtaaseen ravintoon. Mitään muita lisäravinteita en käyttänyt.


Ne energiatasot mitä tosta sai.. Oon syksyisin ollut tosi väsynyt ni treeniohjelman aikana ei tuntunut edes marraskuussa missään... Työkaveritkin ihmetteli miten voin olla niin pirteenä töissä!


Mä uskon että tuol on varmaan paljon jengiä, jotka on samassa tilanteessa ja tarvitsisi tikis-treenejä bissepullon sijaan, mut ei vaan uskalla aloittaa kun ei ole kokemusta salihommista”

Ohjelman alussa

Ohjelman puolivälissä

Ohjelman lopussa

Mitä asiakkaamme kertovat 6kk ohjelmasta?

"Erittäin hyvä hinta-laatusuhde valmennuksella! Olen ollut tyytyväinen ja tuloksia on tullut. Opetusvideot ja tekstit ovat todella selkeitä, minkä vuoksi liikkeet on helppo tehdä oikealla tekniikalla."

"Paras sijoitus, jonka olen itselleni ostanut! Kehitystä on tullut enemmän kuin 2 vuoden aikana. Nyt vasta tajuan kuinka tärkeää on olla treenisuunnitelma, jota noudattaa."

"Ohjeet ovat selkeät ja tykkään myös siitä, että valmennuksessa on paljon isoja kuormittavia perusliikkeitä eikä mitään "hifistelyä"/turhaa kikkailua. Hyvä kokonaisuus kaikkiaan!"

“Olen treenannut monenlaisilla erilaisilla treeniohjelmilla ja teidän ohjelmallanne olen saanut tähän mennessä parasta tulosta aikaiseksi.”

Lisää palautteita valmennuksen käynneiltä  asiakkailta: 

98% asiakkaista suosittelisi treeniohjelmaa ystävilleen.

Miten Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma sitten muuttaa treenaamistasi ja miksi asiakkaamme saavat jatkuvasti sillä mahtavia tuloksia:

✅  Kasvatat lihasmassaa rivakkaan tahtiin… niin, että se alkaa viimein myös näkyä!


✅  Kehosi rasvaprosentti pienenee ja olosi kevenee


✅  Olet tyytyväisempi itseesi ja ulkonäköösi (se usein lisää myös itsevarmuutta)


✅  Opit paljon tehokkaita saliliikkeitä ja niiden turvallisen suoritustekniikan


✅  Saavutat hyviä tuloksia nousujohteisella ohjelmalla


MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Valmennus sisältää treenisuunnitelman 6 kuukauden ajalle, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät.


Ohjelma päivittyy aina 8 viikon välein.

LISÄKSI SAAT:

1. Selkeät videot, joista näet liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan.

2. Vinkkejä siihen, mitä tehdä lepopäivinä sekä treeniohjelman lepoviikkoina.

3. Tietoa siitä miten yhdistää aerobinen treeni lihaskuntoharjoitteluun.

4. Käymme läpi ravitsemuksen perusteita kuten ravinto eri tavoitteista riippuen (laihdutus, kiinteytys & lihaskasvu) ja annamme vinkkejä kauppareissulle.

5. Oma osio lisäravinteista ja vitamiineista. Mistä lisäravinteista on oikeasti hyötyä?

6. Kaksi eri kehonpainotreeniä. Nämä ovat sinun iloksesi silloin kun et pääse salille tai olet reissussa.

7. Lämmittelyvideot sekä ylä- että alakropalle. Näin saat treenistä enemmän irti.

8. Kysymyspalstan, missä voit kysyä valmentajalta.

Tämä kaikki vain yhden kuukauden salikortin hinnalla!

USEIN KYSYTYTKYSYMYKSET

Onko treeniohjelma sama koko puolen vuoden ajan?

Kuuteen kuukauteen mahtuu paljon tavaraa: kolme eri treeniohjelmaa ja kaksi lepoviikkoa ohjelmien välissä. Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma on jaettu seuraavasti:


• 3-jakoinen voimakestävyysjakso viikot 1-8

• Lepoviikko 9

• 3-jakoinen perusvoimajakso viikot 10-17

• Lepoviikko 18

• 4-jakoinen perusvoimajakso viikot 19-26

Montako treeniä viikossa?

Suosittelemme harjoittelemaan 3 kertaa viikossa, mutta voit tehdä myös 4 treeniä viikossa. Tärkeintä on säännöllisyys ja systemaattisuus.

Sisältääkö treeniohjelma ruokavalion?

Treeniohjelma ei sisällä valmista ruokavaliota. Annamme kuitenkin vinkkejä ruokavaliosta, kaupassa käymisestä jne.

Kuinka kauan treeniohjelma on käytettävissäni päättymisen jälkeen?

Valmennus on käytettävissäsi vielä 6kk ajan päättymispäivästä eli yhteensä 12kk.

Onko teillä tyytyväisyystakuuta?

Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu – mikäli et ole tyytyväinen palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.

Milloin saan treeniohjelman?

Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on omalla valmennusalustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi. 

Sopiiko treeniohjelma myös naisille?

Kyllä sopii! Meillä on myös pelkästään naisille kehitetty 6 kuukauden treeniohjelma. Siihen pääset klikkaamalla tästä.

Voinko maksaa valmennuksen liikuntaseteleillä?

Hyväksymme seuraavat liikuntaedut: Smartum, ePassi, Tyky, Eazybreak ja Edenred. Huomioithan, että valmennuksen tyytyväisyystakuu ei ole voimassa liikuntaedulla maksettaessa. 


Smartum

Voit suorittaa maksun SmartumPay-sovelluksen kautta. 

Hae käyttöpaikka TIKIS ja syötä valmennuksen summa.

Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen tikis@tikis.fi niin luomme sinulle tunnukset haasteeseen. 

Jos sinulla on käytössä paperiset kulttuuri- ja liikuntasetelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.


ePassi (SporttiPassi)

Helpoin tapa maksaa ePassilla on käyttää ePassi-sovellusta ja hakea sieltä käyttöpaikka TIKIS. Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen tikis@tikis.fi, niin luomme sinulle tunnukset valmennukseen. 


Voit tehdä maksun myös verkkoselaimen kautta:

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi www.epassi.fi -sivulla. 

2. Valitse SporttiPassin verkkomaksut.

3. Aloita kirjoittamalla valikkoon TIKIS, kun järjestelmä löytää sen, valitse toimipiste ja paina ”seuraava”. 

4. Kirjoita valmennuksen hinta euroissa (esim. 79).

5. Kirjoita palvelunkuvaukseen sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen.

6. Paina maksa.


Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen tikis@tikis.fi niin luomme sinulle tunnukset valmennukseen.


Tyky

1. Kirjaudu sisään Tyky–Online-palveluun omilla tunnuksillasi. 

2. Valitse pudotusvalikosta Käyttöpaikka tai kirjoita hakukenttään TIKIS ja paina ”Etsi”. Valitse maksun vastaanottaja. 

3. Kirjoita maksamasi summa euroissa. Ole tarkkana summan kirjaamisessa euroina, sillä maksua ei voi palauttaa. Kirjoita Viesti-kenttään sähköpostiosoitteesi sekä maksamasi valmennuksen nimen. 

4. Paina ”Maksa”. Maksun jälkeen luomme sinulle tunnukset valmennukseen ja lähetämme ne sähköpostitse.  


Jos sinulla on käytössä paperiset Tyky-setelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.


Eazybreak

1. Valitse toimipaikkamme nimen sovelluksesta.

2. Vahvista setelin arvo.

3. Valitse Maksa.

 Ota meihin yhteyttä maksun jälkeen tikis@tikis.fi niin luomme sinulle tunnukset valmennukseen.


Edenred

1. Lataa MyEdenred-mobiilisovellus (valitsethan Suomen MyEdenred).

2. Käytä MyEdenred-palvelun tunnuksia tai luo uudet (samat tunnukset käyvät sekä mobiilisovellukseen että verkkopalveluun).

3. Mobiilimaksupainike löytyy MyEdenredin saldo- ja tapahtumatiedot -sivulta.

4. Etsi TIKIS, syötä valmennuksen hinta ja vahvista maksu.

5. Lähetä meille kuitti osoitteeseen tikis@tikis.fi

Jos sinulla on käytössä paperiset virikesetelit, tulee ne lähettää meille postitse. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi, niin saat tarkemmat ohjeet.

KAIKISSA TIKIKSEN VALMENNUKSISSA ON 14 PÄIVÄN 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

VOIT MAKSAA VALMENNUKSEMME:

Aloita valmennus ja tulet yllättymään millaisia tuloksia voit saada 6 kuukauden aikana!

TIKIKSEN 6 KUUKAUDENTREENIOHJELMA

BLACK WEEKHinta nyt:

49 €

(Normaalihinta 79 €)

Voit aloittaa valmennuksen samantien.

Kysyttävää? tikis@tikis.fi