Ota haaste vastaan ja hanki energisempi olo!

Saat 30 päivän tehokkaan treeniohjelman sekä ravinto-ohjeet, jota seuraamalla kehosi kiinteytyy silmissä… ilman himotreenejä tai kitudiettejä!

Haaste alkoi 16.05. Mukaan pääsee ke 18.05. asti! Hinta 99 €

PÄIVÄT

TUNNIT

MIN

SEK

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds

Haasteen voit maksaa myös liikuntaeduilla.

Joka päivä luvassa treenejä tai muuta mielenkiintoista!

Tikiksen 30 päivän treenihaaste ei ole tavallinen verkkovalmennus. Kun toimit ohjeiden mukaan, näet senttien katoavan vyötäröltäsi ja koet huomattavan nousun energiatasossasi. 30 päivää riittää saamaan sinulle tuntuvia tuloksia, ja se edelleen motivoi sinut jatkamaan hyviä elämäntapoja ja kaikkea oppimaasi myös haasteen jälkeen.


Ohjelma on suunniteltu palautuminen huomioiden, kaikki treenit voit siis huoletta tehdä. Treenien kesto max 30min.

"Haasteen avulla paino putosi 5kg ja vyötäröltä on kadonnut kuukaudessa yli 9.5cm. Voin fyysisesti sekä henkisesti paremmin, olen oppinut taas syömään säännöllisesti ja terveellisesti."

- Mirja, haasteen osallistuja

Mitä ihmettä sitten ehtii yhdessä 30-päiväisessä? Yllättävän paljon, tulet huomaamaan!


30 päivän treenihaaste on suunniteltu kiireisen elämän keskelle tehtäväksi - EI siis haittaa yhtään, jos lapset pyörivät jaloissa, on työkiireitä tai muuta normaalin elämän ilmiöitä tässäkin kuussa (ei kannata eikä tarvitse odottaa täydellistä aikaa tarttua haasteeseen - se on aina NYT).


Treenit kestävät max 30 minuuttia ja tulet yllättymään miten paljon aikaiseksi voi saada näin lyhyessä ajassa! Voit treenata koko haasteen ajan oman kunnon mukaan. Sinun ei siis tarvitse mennä salille asti tekemään treeniä, johon menee helposti yli 2-3 tuntia matkoineen.


Korvaat pikaruoat ja sokerin terveellisellä ”puhtaalla” ruoalla. Osaat tehdä ruokaostokset oikein - saat kauppalistan käteesi, joka helpottaa valintojen tekemistä. Haasteessa ei tarvitse nähdä nälkää. Haasteen ravinto-ohjeet perustuvat terveeseen järkeen ja toimiviksi testattuihin malleihin (ja silti näet lopputuloksen selvästi peilissä!).


Lisäkannusteena huippupalkinnot. Jos siis toimit ohjeiden mukaan johdonmukaisesti ja innokkaasti… voi jopa 2000 € arvoinen pääpalkinto osua kohdallesi!

MIKSI KANNATTAA LÄHTEÄ MUKAAN?

Haaste kipinöi sinut liikkumaan ja syömään terveellisesti.

Pidät huolta hyvinvoinnista mukavassa yhteisössä.

Lyhyet tehokkaat treenit. Loistava fiilis taattu!

Poltat rasvaa ilman kitudieettejä.

Saat tuloksia hyvin lyhyessä ajassa.

Top 3 voittajat palkitaan rahapalkinnoilla!

JO 17 800 OSALLISTUJAA ON JO KÄYNYT HAASTEEN LÄPI

Tässä edellisen lähdön asiakkaiden tarinoita:

"Osallistuin haasteeseen, koska halusin voida paremmin ja haasteen säännölliset vaihtelevat treenit, monipuoliset reseptit, hyvinvointiin liittyvät aiheet vaikutti kattavalta paketilta tavoitteisiini.


Haasteen avulla sain lisää energiaa arkeeni, jonka johdosta treenit kulkivat nousujohteisesti ja sain lisättyä arkiliikuntaa. Yöunen laatu parani huomattavasti. Arkiruokailu on nykyään säännöllistä ja suunniteltua.


Vaatekokoni pienentyi numeron verran. Painoa tippui useampi kilo haasteen aikana ja senttejä sitäkin enemmän.


Tämä on ollut paras satsaus omaan hyvinvointiin."

"Osallistuin haasteeseen, koska olen kärsinyt pitkään ylipainosta, väsymyksestä ja huonosta yleisvoinnista. Olen saanut 2 lasta pienellä ikäerolla ja raskauskilot jäivät kaikki kroppaan ja herkut maistui liian hyvin kotona ollessa, joten lopputuloksen voi kuka vain arvata.


Olen aiemmin kokeillut erilaisia herkkulakkoja, kuntokuureja jne. mutta ne eivät ole ikinä tuottaneet tulosta, en siis odottanut tältäkään haasteelta mitään.


Haasteen aikana tein kaikki ohjatut jumpat ja lisäsin arkiliikuntaa. Koska oma hyvinvointini parani, tuli liikunnasta myös erittäin mukavaa ja koukuttavaa. Haasteen loppupuolella aloitin jopa hölkkälenkit ja kehitys on ollut huimaa!


Haasteen aikana painoni putosi reilu 4kg, vyötäröltä lähti 6cm. Reidet ja takapuoli sai hieman jo muotoa, mitä en todellakaan odottanut näin lyhyessä ajassa."

”Olin jo pidemmän aikaa miettinyt, että pitäisi saada viimeisen vuoden aikana kertyneet kilot pois. Liikunta oli jäänyt kokonaan ja herkut sekä roskaruoka kuuluivat arkeen. Olin nähnyt mainoksia haasteesta ja yhtenä iltana päätin, että nyt liityn mukaan! En aluksi uskonut, että saisin otettua itseäni "niskasta kiinni", mutta hyvinhän se sitten lähtikin liikkeelle! Treenit olivat sopivan haastavia ja ne mahtuivat hyvin kiireiseenkin arkeen. Ruokaohjeet olivat helposti toteutettavia, eivätkä sisältäneet mitään kalliita tuotteita. Jokaisella on siis varaa siihen! :)


Pääsin haasteen avulla irti jatkuvasta sokerinhimosta ja löysin taas liikunnan tuottaman ilon uudelleen :) Kiloja lähti vajaan kuukauden aikana viisi ja vyötäröni sekä selkäni kiinteytyivät. Jaksaminen ja pirteys ovat täysin eri luokkaa, kuin ennen haastetta!


Suosittelen tätä haastetta kaikille, jotka haluavat parantaa terveyttään ja elämänlaatuaan! Kun saat alussa uudesta elämäntavasta kiinni, on siitä helppo jatkaa myös myöhemmin!"

Varmaan mietit miten tällaisia tuloksia voi saada aikaiseksi näin lyhyessä ajassa?

TÄMÄN TAKIA HAASTEEN AVULLA TUHANNET ASIAKKAAT OVAT SAAVUTTANEET TUOKSIA:

01

TREENIEN KESTO ALLE 30 MIN

HIIT-tyyliset kehonpainotreenit vaativat enintään puoli tuntia aikaa, mutta polttavat tehokkaasti rasvaa. Treenit buustavat aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita vielä parin vuorokaudenkin ajan treenien jälkeen.

02

RAJOITETTU NÄKYMISAIKA

Treenien näkyminen vain 48 tunnin ajan takaa sen, että treenit tulee oikeasti tehtyä ja pysyt suunnitelmassasi. Et siirrä treenejä "huomiseksi".  

03

RASVANPOLTTOA TUKEVA RUOKAVALIO

Ruokavalio on hyvin simppeli, mutta toimivaksi kehuttu. Mitään ei tarvitse punnita. Helpot ja terveelliset reseptit onnistuvat sinulta nopeasti kiireisenkin arjen keskellä. Koko perheesi voi syödä yhdessä samaa ruokaa.

04

TSEMPPAAVA YHTEISÖ

Saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä. Muiden haastelaisten onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

05

MAHTAVAT PALKINNOT

Osallistujien mielestä muodonmuutosskaba on loistava lisä, sillä se tuo oman mausteensa siihen, että varmasti pistää kaikenlaista itsestään likoon.

MUODONMUUTOSKILPAILU

LÄHETÄ ENNEN/JÄLKEEN KUVAT JA OSALLISTU KISAAN

1. Sija

1000 €

2. Sija

500 €

3. Sija

250 €

4-10 Sijat

Puolen vuoden treenit veloituksetta

(arvo 129 €)

Muodonmuutoskisan vaiheet:

1. Liity haasteeseen ja suorita maksu. 

2. Jos haluat osallistua muodonmuutoskisaan, ota "ennen" kuva. 

3. Treenaa ja syö terveellisesti 30 päivää ohjeiden mukaisesti.

4. Ota "jälkeen" kuva.

5. Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta.

6. Osallistujat äänestävät 3 parasta, jotka saavat rahapalkinnon. Myös muut finalistit saavat palkinnon.

Saat kaiken oleellisen onnistuneen muutoksen tekemiseen!

30 päivän treeniohjelma

Ohjatut täyspitkät treenit

Muodonmuutoskisa

Joka pävä on tiedossa jotain kivaa, joko treeni tai pieni haastetehtävä. Ohjelma on suunniteltu palautuminen huomioiden, kaikki treenit voit siis huoletta tehdä.

Kaikki haasteen treenit ovat esitetty selkeästi videoilla. Jokainen treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan mukana täyspitkien videoiden tahdissa.

Kaikki TOP-10 finalistit saavat palkinnon! Muodonmuutosskaba on loistava lisä, sillä se motivoi tekemään kaikki haasteen treenit ja pysymään ruokavaliossa. 

Ravinto-ohjeet

Reseptejä

Huikean FB-ryhmän

Haasteen aikana syöt maukasta ja puhdasta perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita. Ruokavalio sopii kaikille ja koko perhe voi syödä samoja ruokia. Kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi, eikä sinun tarvitse hankkia mitään lisäravinteita.

Saat esimerkit päivän aterioista sekä kattavan kauppalistan, joka helpottaa arkeasi. Haasteen resepteistä löydät sekä klassikkoruokia terveellisillä twisteillä että uusia herkullisia tuttavuuksia.

Haasteen omassa suljetussa Facebook-ryhmässä saat osaksesi muiden osanottajien tukea ja kannustusta koko matkan ajalle. Muiden onnistumiset antavat sinulle uskoa ja motivaatiota. 

MITÄ TREENIHAASTE SISÄLTÄÄ?

✅ Lihaskuntotreenit, jossa treenaat ammattilaisten ohjeilla. Yhteensä 18 treeniä kuukauden aikana. Joka treeni on erilainen ja voit treenata valmentajan tahdissa täyspitkien videoiden tahdissa. (Arvo 180 €).


✅ Kehonhuoltotreeni 1-2 kertaa viikossa, jossa tehdään kehoa palauttava harjoitus. (Arvo 60 €).


✅ Ravinto-ohjeet, joita voit noudattaa vaikka koko loppuelämän. (Arvo 199 €).


✅ Reseptejä (Arvo 50 €).


✅ Haasteen valmentajien jatkuva online tuki (Arvo 189 €).

Saat siis kaiken tämän, josta yksilövalmennuksena maksaisit 678€.

Sinulle tämä koko paketti maksaa

 99€ (kertamaksu).

Ai niin, tämän lisäksi säästät tietysti esimerkiksi kuntosalin kk-maksussa ja ajassa mikä siihen yleensä menee. Meidän valmennuksissa ei myöskään tarvitse ostaa kalliita lisäravinteita, vaan kaikki raaka-aineet löytyvät lähikaupastasi. Ja kun syöt haasteen ruokavalion mukaan, ruokalaskusikin todennäköisesti pienenee.

Mitä asiakkaat sanovat haasteen treeneistä?

”Helppoa aloittaa treenit kun voi painaa vaan playta ja tehdä mukana. Ne sopivat kiireisemmänkin arjen keskelle ja itseä helpottaa huomattavasti se, että joku muu määrittelee, mitä pitää treenin aikana tehdä!"


”Treenit on huippuja, pidän että ne tulevat säännöllisesti ja myös että ovat sen tietyn ajan saatavilla koska silloin treeni on ”pakko” tehdä , koska muuten ne vain kasaantuisivat ja pian olisi viikon treenit tekemättä. Treenien rajallinen näkyvyys on siis iso plussa”


”Treenit on helppo ja nopea toteuttaa ilman salia. Lapsiperheeseen soveltuvia ja lapset voi osallistua omalla tavallaan mukaan. Myös videot, joiden tahtiin voi treenata ovat olleet itselle pelastus. Ilman videoita saattaa helposti pitää liian pitkiä taukoja tai tehdä liikkeet huolimattomasti.”


”Treenit tulee tehtyä kun tietää milloin treenit tulee mutta itse saat määritellä kellonajan treenille. Saan ikään kuin raamit liikuntaan ja syömiseen.”

Miten ruokavaliosi muuttuu haasteen aikana?

✅  Syöt aitoa ruokaa

✅  Pyrit vähentämään pikaruoka, sokeri ja einekset minimiin

✅  Syöt ravitsevan aamupalan

✅  Pyrit pitämään tasaisesta ateriarytmistä kiinni

✅  Tulet syömään enemmän kasviksia

✅  Syöt proteiinia joka aterialla

✅  Lisäät aterioille hyviä rasvanlähteitä

✅  Säädät hiilareita oman aktiivisuuden mukaan

✅  Nestetytät hyvin kroppaa

✅  Muistat, että kokonaisuus ratkaisee

✅  Pidät verensokerin tasaisena, jolloin pääset helpommin irti sokerikoukusta ja napostelusta

Osallistujien kommentteja haasteen ruokavaliosta ja resepteistä:

”Ruokavalio" oli huippu, kun on ihan oikeaa syömistä ilman punnitusta. Helppoa noudattaa ja samalla keksii itse sen jujun.”


”Reseptit ovat monesti hyviä ja helpottavat arkea varsinkin, kun on niitä päiviä "mitä tänään syötäisiin?"


”Simppaleitä ja ihania reseptejä. Resepteiksi kaipaan ihan perusruokaa ilman mitään erityisiä raaka-aineita. Sitruunalohi esimerkiksi on jäänyt pysyvästi ruokavalioon!”

Ja haasteen yhteisöstä?

”On hienoa huomata kuinka me kaikki painimme arjessa samojen asioiden äärellä. On tärkeätä, että voi jakaa omia haasteita ja löytää ratkaisuja ja saada vinkkejä sekä tiimiltä, että yhteisöltä.”


”Haasteessa on parasta tsemppaava yhteisö ja porukan tuoma positiivinen "painostus" pysyä ruodussa. Aina löytyy joku kohtalotoveri.”


Älyttömän hyvä tsemppihenki niin tikisläisten ku haasteeseen osallistujien kanssa on huippujuttu. Tietoisuus siitä, että treenaa samassa haasteessa muiden kanssa, antaa jännää potkua omaankin tekemiseen!”


”Haasteen tiimi vaikuttaa todella mukavalta ja tsemppaavalta. Heistä näkee että he pitävät siitä mitä tekevät ja siitä saa itse myös voimaa tsempata jos olisi huonompi päivä.”

TREENIHAASTEEN TIIMI

Meidän erilaisiin hyvinvointihaasteisiin on osallistunut jo satoja tuhansia ihmisiä!

Evgeni

Toni

Sanna 

Perustaja, PT, Ravintovalmentaja,

Perustaja, PT, Ravintovalmentaja

Personal Trainer, Mind Coach, Äitiysliikuntavalmentaja

Tiina

Sania

Elena

Ravintovalmentaja ja asiakaspalveluvastaava.

Liikunnanohjaaja AMK, YAMK, Ammattivalmentaja

Videotuottaja,

Reseptitehtailija

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mistä haasteessa on kyse?

Kenelle haaste sopii?

Haasteen idea on antaa sinulle työkalut kohti terveellisempiä elämäntapoja tai vastaavasti haastaa sinua pois mukavuusalueeltasi 30 päiväksi.


Kun toimit ohjeiden mukaan, näet senttien katoavan vyötäröltäsi ja koet huomattavan nousun energiatasossasi. 30 päivää riittää saamaan sinulle tuntuvia tuloksia, ja se edelleen motivoi sinut jatkamaan hyviä elämäntapoja ja kaikkea oppimaasi myös haasteen jälkeen.


Haasteen ytimessä on reippaat kehonpainotreenit, aikaasi vaaditaan vain 20-30 min kerralla. Haasteen aikana syöt maukasta, puhdasta ja terveellistä perusruokaa ja opit kokoamaan terveellisiä aterioita.

Tämä haaste toimii mainiona "herättelynä" sellaiselle, jolla liikunta ja terveellinen syöminen on jäänyt taka-alalle esimerkiksi kiireisen arjen vuoksi. Haaste sopii sinulle, jos haluat haastaa itsesi ja nähdä mitä saat 30 päivän terveellisellä syömisellä aikaan. 


Haasteeseen osallistuu ihmisiä, joilla on tavoitteena saada enemmän energiaa arkeen, pudottaa painoa, kiinteytyä ja/tai päästä irti sokerikoukusta.

Minkälainen haasteen ruokavalio on?

Haasteessa syödään tavallisia ruokia ja ruokavalio on aika salliva muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (esim. sokeri, alkoholi, pikaruoka). Haaste sisältää ruokavaliomallin sekä ruoka-ainelistan, jota suositellaan käytettäväksi. Saat myös esimerkit päivän aterioista. 


Haasteessa syödään tavallisia arkiruokia, joita voi syödä koko perhe, myös lapset. Kun jätät herkut ja alkoholin ostamatta, ruokalaskusi todennäköisesti pienenee.


Vegaaneille on oma esimerkki päivän ruokailuista. Myös muut rajoitukset on helppo ottaa huomioon ruokavaliota noudattaessa.


Lisäravinteita ei tarvitse ostaa. Haasteen aikana syödään ihan tavallista ja monipuolista "kotiruokaa". Voit toki käyttää hyvin d-vitamiinilisää, omega-3 jne.


HUOM! Haastetta ei ole tarkoitettu kitudieetiksi. Nälkää ei haasteessa tarvitse nähdä.

Tietoa muodonmuutoskisasta

Pääpalkintona parhaan muodonmuutoksen tehnyt voittaa 2 000 euroa - voittaja voi siis palkita itsensä hyvästä työstä vaikka monen hengen ylellisellä lomamatkalla!


Toiselle sijalle yltävä muodonmuutoksen tekijä saa 500€ ja kolmanneksi tullut voittaa 250€! Myös 4-10 sijalle tulleet kilpailijat saavat palkinnot (arvo 129€).


Muodonmuutoskisaan osallistuminen ei ole pakollista. Tällöin sinulla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta voittaa palkintoja.


Valitsemme loppuäänestykseen 10 huikeinta muodonmuutosta, joiden joukosta haasteen osallistujat äänestävät TOP 3.


TOP 10 -osallistujien kuvat julkaistaan haasteen Facebook-ryhmässä haasteen lopussa äänestystä varten. Kilpailijoiden kasvoja ei näy kuvissa. TOP 10 finalistien nimiä ei julkaista. Äänestyksen päättyessä TOP 3- yhteydessä julkaistaan voittajien etunimet. Koko nimeä ei käytetä missään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Tikikselle käyttöoikeuden kuviin. Käyttöoikeuden nojalla Tikiksellä on siten oikeus käyttää kilpailumateriaalia esimerkiksi haasteen infosivulla.

Tarvitsenko Facebook-tilin haastetta varten?

Sinun tulee olla mukana FB-ryhmässä, mikäli haluat voittaa palkinnon. Loppuäänestys tapahtuu siellä. Muuten kaikki ohjeet löytyvät erilliseltä valmennusalustalta, joten haasteeseen voi osallistua myös ilman Facebook-tiliä.

Millaisia treenejä on luvassa?

Voiko haasteen ostaa lahjaksi?

Haasteessa tehdään oman kehon painolla tehtäviä treenejä. Kestoltaan yksi treeni on maksimissaan 30 minuuttia.


Treenit voi toteuttaa kotona, jumppasalissa jne. Et tarvitse treenejä varten mitään erikoisvälineitä. Tarvitset vain jumppamaton kokoisen tilan!


Treenit julkaistaan aina edeltävänä iltana klo 22:00. Treenit ovat nähtävissä vain 48 tunnin ajan, jonka jälkeen treenit poistetaan näkyviltä. Tämä auttaa sinua ottamaan unelmasi tosissaan, etkä jätä treenejä välistä!

Jos haluat ostaa haasteen lahjaksi, toimi näin:


1. Maksa haaste normaalisti nettisivujen kautta (syötä omat tietosi).

2. Lähetä sähköpostia tikis@tikis.fi ja kerro, että olet ostanut haasteen lahjaksi. Ilmoita viestissä myös lahjan saajan nimi.

3. Lähetämme sinulle kirjautumisohjeet, jotka voit välittää lahjan saajalle valitsemanasi ajankohtana.


Huomioithan, että liikuntaedulla ei voi ostaa haastetta lahjaksi, koska kyseessä on henkilökohtainen etu.

Voinko maksaa liikuntaedulla?

Haaste alkoi 16.05. Mukaan pääsee ke 18.05. asti! Hinta 99 €

PÄIVÄT

TUNNIT

MIN

SEK

days
hours
minutes
seconds
00
00
00
00
days
hours
minutes
seconds