TIKIKSEN SUOSITUT NETTIVALMENNUKSET

Tikiksen nettivalmennuksien avulla saat selkeän suunnitelman, jonka avulla opit paljon saliharjoittelusta ja ruokavaliosta sekä saat runsaasti motivaatiota.

TUTUSTU TIKIKSEN JO TUHANSIEN ASIAKKAIDEN SUOSITTELEMIIN NETTIVALMENNUKSIIN

TIKIKSEN 6KK TREENIOHJELMA

Tikiksen suosituin verkkovalmennus sopii parhaiten henkilölle, jolla on jo hiukan kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Päätavoitteena on kasvattaa lihasta sekä oppia treenaamaan nousujohteisesti. Nimensä mukaisesti ohjelma sisältää treenisuunnitelman liikkeineen sekä sarja- ja toistomäärineen kuuden kuukauden ajalle. Ohjelma päivittyy aina kahdeksan viikon välein. Valmennuksessa on useita valmentajia.

KESÄKUNTOON (ALKAA 29.1.2018)

Supersuosittu valmennus on suunnattu naiselle, joka haluaa kiinteytyä kesäksi. Päätavoitteena on saavuttaa kesäksi urheilullisempi vartalo. Kahdeksanviikkoinen ohjelma sisältää treenisuunnitelman (liikkeet, sarja- ja toistomäärät) kuntosalille ja/tai kotiin sekä monipuolisen ruokavalion. Ohjelma päivittyy neljän viikon jälkeen. Osallistujilla on oma aktiivinen Facebook-ryhmä. Valmentajana toimii Personal Trainer Sanna Laitinen.

TIKIKSEN 6KK TREEN. JATKO

Valmennus sopii henkilölle, joka on käynyt 6 kk-valmennuksen tai omaa enemmän kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Päätavoitteena on kasvattaa lihasmassaa. Kuuden kuukauden valmennus sisältää treenisuunnitelman (liikkeet, sarja- ja toistomäärät, erikoistekniikat) sekä tarkkaan laaditun ruokavalion. Ohjelma päivittyy aina kahdeksan viikon välein. Valmentajina toimivat Elmeri ja Aino.

LEUANVETO

Valmennus on suunnattu henkilölle, joka haluaa oppia vetämään ensimmäisen leukansa tai kasvattaa leuanvetomaksimiaan. Päätavoitteena on kasvattaa toistomäärää sekä vahvistaa selän lihaksia. Kahdeksanviikkoisen ohjelman sisältö määräytyy osallistujan lähtötason mukaan. Valmennus sisältää varsinaisen ohjelman lisäksi lämmittely- ja venyttelyvideot, valmentaja-Tommin tuen ja osallistujien oman Facebook-ryhmän.

6KK PRO (EI MYYNNISSÄ)

Valmennus sopii jo hieman treenitaustaa omaavalle henkilölle, joka haluaa päästä ”elämänsä kuntoon”. Ohjelma on rakennettu pilottiryhmän kanssa, ja se on Tikiksen valmennuksista laajin. Valmennus sisältää muun muassa treenisuunnitelman liikkeineen sekä sarja- ja toistomäärineen kuuden kuukauden ajalle, ruokavalion ja lihashuolto-ohjeet. Osallistujilla on oma Facebook-ryhmä. Valmentajina toimivat Tommi ja Sanna.

SALISTARTTI

Valmennus on suunnattu henkilölle, jolla ei juurikaan ole kokemusta kuntosaliharjoittelusta tai jolla on ollut pidempi tauko harjoittelussa. Päätavoitteena on kehittää lihaskuntoa, lisätä tietotaitoa turvallisesta ja tavoitteellisesta treenaamisesta. Valmennus sisältää treenisuunnitelman (liikkeet, sarja- ja toistomäärät) kuntosalille sekä reilusti informaatiota harjoitteluun liittyen. Ohjelmaa kannattaa noudattaa noin 4-8 viikkoa.

TIKIS 10 VIIKOSSA MIEHET

TIKIS 10 viikossa -valmennus on miesten oma nettivalmennus, jonka tarkoituksena on saada urheilullisempi kroppa ja kokonaisvaltaisesti parempi ja vahvempi olo! Valmennus sisältää treenisuunnitelman 10 viikolle, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät. Treeniohjelma vaihtuu valmennuksen puolivälissä. Lisäksi monipuolinen ruokavalio, jossa on paljon vaihtoehtoja. Valmentaja Mikko Vesterinen.

TIKIKSEN NETTIVALMENNUSTEN AVULLA SAA SELKEÄN SUNNITTELMAN, JONKA AVULLA SAAT TULOKSIA