facebook_pixel

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Kesä hiipii lähemmäksi päivä päivältä ja nyt onkin aika siirtää talvivaatteet varastoon ja toivottaa kevyemmät kerrastot tervetulleiksi! Miltä sinun vaatekaappisi näyttää kevät-, ja kesä urheiluvaatteiden osalta?

Jokaisen salijampan unelma on tietenkin, että edellisen kesän vaatteet olisivat jääneet liian pieniksi kasvaneen hartian-, ja hauiksenmitan johdosta. Onko näin? Usein urheiluvaatteet myös kulahtavat tai kuluvat aktiivisessa käytössä. Nyt onkin oiva tilaisuus päivittää vaatekkaappia uusilla shortseilla ja hihattomilla kesän treenejä varten. Suomen kesään kannattaa toki varautua myös pitkähihaisin, hengittävin treenikutein.

Tsekkaa tästä meidän valintamme kesän treeneihin: 

Tyylikäs ja hengittävä hihaton kesän sali-, tai vaikka ulkokoristreeneihin: TILAA TÄSTÄ!

 

Siistit veryttelyhousut vaaleanharmaana tai mustana. TILAA TÄSTÄ!

Mukavan näköiset collegeshortsit salille tai rentoon oleiluun. TILAA TÄSTÄ!

Mainio, istuva pitkähihainen verryttelyyn. TILAA TÄSTÄ!

Keväisen värinen, tyköistuva pitkähihainen. TILAA TÄSTÄ!

Nike Metcon treenikenkä on erinomainen kenkä treeniin! Se on tasapohjainen ja tukeva. Kova pohja takaa sen, että esimerkiksi kyykky ja maastaveto kulkee tällä kengällä mainiosti. TIKIS-tiimin testaama! TILAA TÄSTÄ!

Koodilla TKSZALALE saat nyt 10% alennuksen tilauksestasi!*

Klikkaa itsesi Zalandon verkkokauppaan TÄSTÄ.

*Etu on voimassa 21.05.2017 asti urheiluvalikoimaan | Tilauksen vähimmäisarvo on 75 €, ei sisällä pikatoimituksen kuluja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin.

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: