Close

Valmennuksen hinta 99€. 

Voit maksaa myös 2 osassa ja erilaisilla sähköisillä liikuntaeduilla.

Valmennus alkaa ma 9.10.

Uusi TIKIS-nettivalmennus naisille, jonka avulla opit treenaamaan tehokkaasti salilla TAI kotona ja saavutat urheilullisemman kropan 10 viikossa!

Valmennuksen avulla:

  • Muokkaat kehonkoostumustasi ja tehostat aineenvaihduntaasi
  • Opit tekemään treeniliikkeet oikein ja ennen kaikkea turvallisesti 
  • Voit treenata joko salilla tai kotona, tai yhdistellä molempia
  • Opit syömään terveellisesti ja monipuolisesti järkevän ruokavalion avulla 
  • Saavutat urheilullisemman kropan ja energisemmän olon 
  • Pidät terveydestäsi huolta ilman stressiä ja nälkäkuuria
  • Opit uusia asioita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä elämäntavan, jota on helppo noudattaa myös tulevaisuudessa

* Varoitus! Saatat tuntea myös vahvaa energisyyttä ja huomaat jaksavasi arjen askareet helposti sekä alat jopa odottamaan seuraavaa treeniä. ;)

Annina Vainio

Valmentajat

Elämäniloinen hyvinvointivalmentaja ja bloggaaja.


Omassa harjoittelussani liputan monipuolisen ja toiminnallisen treenaamisen puolesta. Harjoittelen viikoittain niin kuntosalilla, lenkkipoluilla, joogasalissa kuin ryhmäliikuntatunneillakin. Tekemällä paljon erilaisia treenejä kehityn parhaiten ja sillä tapaa myöskin motivaatio treenaamiseen pysyy paremmin yllä.


Valmentaessani painotan aina kokonaisuutta. Haluaisin, että jokainen meistä oppisi kuuntelemaan kehoaan ja sen viestejä - vain sillä tapaa voimme todella oppia, miten tulisi harjoitella, levätä ja syödä ”oikein”. Jokainen meistä on erilainen, minkä takia jokaisella meistä on myös oma tapa ja tarve liikkua, syödä ja nukkua.

Personal trainer sekä hyvinvointivalmentaja. 


Haluaisin saada kaikkien treenaajien tietoisuuteen sen, että oikein treenaaminen, syöminen ja tulosten saavuttaminen ei ole niin monimutkaista kuin monesti kuvitellaan. Treeneissä laatu korvaa usein määrän, etkä myöskään tarvitse ihmedieettiä saavuttaaksesi tasapainoisen, hyvinvoivan ja timmin kropan. Kaikista pisimmälle ja pysyvimpiin tuloksiin pääsee maltillisella mutta kehittävällä määrällä treeniä sekä sallivalla perusruokailulla.


Itseäni treenaamiseen motivoi liikunnan tuoma hyvä olo, salilla kehittyvät tulokset, sekä parempi jaksaminen arjessa. Ruokailuissa olen itselleni hyvinkin salliva ja rakastan ruoan erilaisia makuja. Pääasiassa haluan kuitenkin ravita kroppaani säännöllisesti - hyvillä ja terveellisillä raaka-aineilla.

Laura Laukka

Marjo Pietilä

Liikunta-alan yrittäjä, ryhmäliikunnanohjaaja sekä valmentaja. 


Olen harrastanut yleisurheilua ja juossut kilpaa SM-tasolla. Liikun vapaa-ajallani paljon ja monipuolisesti. Harrastuksiini on kuulunut crossfit-harjoittelu jo vuodesta 2011.


Treenimentaliteettini on kova ja opeissani myös ravinto ja lepo laitetaan tasapainoon. Työssäni haluan inspiroida ihmisiä liikkumaan, kehittää suorituskykyä aina seuraavalle tasolle ja nähdä onnistumisen elämyksiä!

Tässä muutama palaute edelliseen valmennukseen osallistuneilta:

"Olen löytänyt liikunnan ilon uudelleen tämän valmennuksen avulla. Saliohjeet videoineen on olleet tosi hyviä, nyt tiedän mitä salilla teen ja kuinka liikkeet teen oikeaoppisesti."


”Tämä on ihan mahtava paketti juuri sen takia, että kaikki tähtää siihen, että ruokavalio jää pysyväksi elämäntavaksi, eikä ruokia esim. punnita. Mitään ei myöskään kielletä, mikä on niin hyvä juttu. Valmentajienkin vastaukset on ihanan maanläheisiä eikä millään muotoa tuomitsevia.”


"Mukavaa, kun treenit ovat lyhyitä, eikä niihin tarvi "uhrata" kokonaista tuntia. Kotitreenit eivät myöskään vie paljon tilaa tai tarvita ihmeellisiä välineitä. Laaja treenitarjonta, kun samassa paketissa saa niin 2- kuin 3-osaiset treenit kotiin sekä salille. "


"Ruokavalion koostaminen ohjeiden avulla on ollut helppoa. Sali- ja kotiohjeet ovat selkeitä (videoista iso plussa). Facebook-ryhmä toimii hyvin. Kaikkiin kysymyksiin on vastattu ja tsemppiä on jaettu hyvin."


"Antaisin treeneistä 5 pistettä. Ne ovat todella hyvin ohjeistettuja. "


"Aineenvaihduntani alkoi pelaamaan. Vatsa toimii useammin. Hikoiluttaa ja paino lähti heti laskuun. Jo heti pelkällä ruokavaliolla. "


"Valmentajat ovat ihanan tsemppaavia, ruokaa on riittävästi ja treenit kulkee! :) Hyvä fiilis!"


”Olen aina paininut ruokavaliokysymysten kanssa. Päätin siis, että tänä vuonna haluan ostaa jonkun valmennuksen, jolla minä haluaisin oppia syömään vihdoin oikein! Aiemmat valmennukseni ovat lähinnä olleet rahkaa, kanaa ja parsakaalia ja kyllästyin nopeasti, sillä se ei ollut elämää. Yllätyin, että näin helposti voi oikeasti syödä oikein!”

Valmennuksessa on 10 viikon suunnitelma, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät. 

Ohjelma vaihtuu 5 viikon jälkeen. 


Treeniohjelma sekä salille että kotiin!

Mukana myös selkeät esimerkkivideot:

Mitä valmennus sisältää?

Monipuolinen ruokavalio 10 viikolle, jossa on paljon vaihtoehtoja

Yhteisö. Voit esittää kysymyksiä ja keskustella valmennuksesta!


Valmennuksella oma Facebook-ryhmä!

Mikäli sinulla on kysyttävää, laita viestiä: tikis@tikis.fi

Q: Kuinka kauan valmennus kestää?

A: Valmennus kestää 10 viikkoa. Treeniohjelma vaihtuu valmennuksen puolivälissä.


Q: Montako treeniä viikossa on?

A: Valmennuksessa on kaksi eri treeniohjelmaa: salille ja kotitreeneihin. Saliohjelman voit valita joko 2- tai 3-jakoisena, samoin kotitreeniohjelman. Saat kummatkin ohjelmat käyttöösi ja voit myös yhdistellä treenejä keskenään.


Q: Kuinka kauan valmennus on käytettävissäni sen päättymisen jälkeen?

A: Valmennus on käytettävissäsi vielä 2 kk:n ajan päättymispäivästä.


Q: Millainen ruokavalio ohjelmassa on? 

A: Valmennuksen ruokavalio toimii niin, että osallistujat koostavat ateriansa itse annetuista ohjeista. Listasta saa siis jokainen osallistuja valita ne mieluisat/omaan ruokavalioon sopivat ruoat sekä määrät (kuinka paljon mitäkin syödään kullakin aterialla).

Usein kysyt kysymykset

Kaikissa Tikiksen valmennuksissa on 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuu. Jos et koe valmennuksen olevan sopiva sinulle, saat rahasi täysmääräisenä takaisin. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.


Voit maksaa valmennuksen verkkopankin kautta tai vaihtoehtoisesti luottokortilla. Hyväksymme myös ePassi ja Smartum -maksut. Kyseessä on kertamaksu. Sen päälle ei tule mitään muita maksuja. Et myöskään sitoudu mihinkään jäsenyyksiin tai kestotilauksiin. 

Valmennus alkaa ma 9.10.2017

Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on erillisellä alustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi. Voit maksaa myös kahdessa osassa.

Kysyttävää? 

Jos haluat tietää lisää tai maksaa valmennuksen liikuntaedulla (SporttiPassi, Smartum-saldo tai Tyky-Online), ota yhteyttä tikis@tikis.fi