TIKIKSEN KESÄKUNTOON -VALMENNUS NAISILLE

Huippusuosittu nettivalmennus, jonka tarkoituksena on kiinteyttää kesäksi ja saada urheilullisempi kroppa!
Kyllä, haluan mukaan!

tikiksen kesäkuntoon -valmennus naisille

”Huippusuosittu nettivalmennus, jonka tarkoituksena on kiinteyttää kesäksi ja saada urheilullisempi kroppa!”

8 viikon treeniohjelma + ruokavalio

Valmennus alkaa 2.4.2018. Mukaan mahtuu 15.4. asti! Valmennuksen hinta 99€

katso valmennuksen esittelyvideo

Kuulostaako jokin näistä tilanteista epäilyttävän tutulta:

 Olet kokeillut erilaisia dieettejä, mutta millään niistä et ole saanut pidemmän ajan tuloksia

Olet treenannut säännöllisesti, mutta treeneistäsi puuttuu suunnitelmallisuus ja johdonmukaisuus

Treenisi eivät ole tuottaneet toivottua tulosta

Ruokavaliosi takkuaa ja vaikuttaa negatiivisesti kehittymiseen. Et enää erota informaatiotulvasta olennaisia asioita

 Olet kokeillut erilaisia dieettejä, mutta mistään niistä ei ole tullut pidemmän ajan ratkaisua Olet treenannut säännöllisesti, mutta treeneistäsi puuttuu suunnitelmallisuus ja johdonmukaisuus? Treenisi eivät ole tuottaneet toivottua tulosta Ruokavaliosi takkuaa ja vaikuttaa negatiivisesti kehittymiseen. Et enää erota informaatiotulvasta mikä on olennaista?

KENELLE TÄMÄ VALMENNUS SOPII?

  Hyvän ulkomuodon lisäksi haluat voida hyvin myös sisältäpäin. Tahdot löytää tasapainon syömisen, treenaamisen ja oman peilikuvan välillä

 Haluat sallivan ruokavalion, jota pystyt noudattamaan myös jatkossakin. Ymmärrät, ettet pärjää rahkalla, kanalla ja parsakaalilla lopppuelämääsi

  Tykkäät treenata salilla, mutta myös kotona tehokkaasti. Oikea suoritustekniikka on sinulle tärkeä. Arvostat ammattilaisen tarkkaa tekniikkaohjeistusta

  Haluat oppia rakentamaan terveellisen ateriakokonaisuuden myös valmennuksen jälkeen

  Olet väsynyt yksin puurtamiseen ja kaipaat vertaistukea ja tsemppiä

  Hyvän ulkomuodon lisäksi haluat voida hyvin myös sisältäpäin. Haluat löytää tasapainon syömisen, treenaamisen ja oman peilikuvan välillä.  Haluat sallivan ruokavalion, jota pystyt noudattamaan myös jatkossakin. Ymmärrät, ettet pärjää rahkalla, kanalla ja parsakaalilla lopppuelämän   Tykkäät treenata salilla, mutta myös kotona tehokkaasti. Oikea suoritustekniikka on sinulle tärkeä. Arvostaisit ammattilaisen tarkkaa tekniikkaohjeistusta   Haluat oppia rakentamaan terveellisen ateriakokonaisuuden myös valmennuksen jälkeen   Olet kypsä yksin puurtamiseen ja kaipaan vertaistukea ja tsemppiä.

Mitä valmennus sisältää?

Treenisuunnitelman 8 viikolle (ohjelma vaihtuu 4 viikon jälkeen), josta näet kaikki liikkeet sarja- ja toistomäärineen.

____

 Treeniohjelmat sekä salille että kotiin. Voit myös yhdistää sali- ja kotitreenejä.

____

Monipuolisen ruokavalion. Se on suunniteltu niin, että voit noudattaa ruokavaliota myös valmennuksen jälkeen. 

___

Jokaisesta treeniohjelmassa olevasta liikkeestä löydät myös yksityiskohtaisen opastusvideon.

Lisäksi:

1. Selkeät videot, joista näet liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan

2. Harjoituksia ja videoita siihen, miten onnistut valmennuksessa ja pääset asettamiisi tavoitteisiin

3. Tietoa siitä, miten seuraat kehittymistäsi ja opit nauttimaan matkasta

4. Kattava ruokavalio, jota pystyt noudattamaan myös valmennuksen jälkeen

5. Reseptipankki

6. Lämmittely- sekä venyttelyvideot

7. Mukana myös liikkuvuustreenejä, joilla lisäät liikkuvuuttasi sekä ehkäiset loukkaantumisia.

8. Paljon asiaa myös treenaamisen ja ravinnon ulkopuolelta edistämään ymmärrystäsi kokonaisuuden merkityksestä. (Uni, ympäristö, vastoinkäymiset)

9. Kysymyspalsta, jolla voit kysyä valmentajalta sekä lämminhenkinen FB-ryhmä, joka motivoi sinua eteenpäin!

Tämä kaikki VAIN YHDEN PERSONAL TRAINING -TUNNIN HINNALLA!

Kuka on valmentaja?

Sanna Laitinen on personal trainer (erikoistunut kehonhallinnan ja liikkuvuuden kehittämiseen), Licensed Practitioner of NLP -valmentaja ja muuten vain huipputyyppi!

Sanna tuo positiivisuudellaan ja ammattitaidollaan tärkeän lisän ravintopuoleen sekä salin ulkopuolella tapahtuviin asioihin.

Tämän huippuvalmennuksen avulla:

  • Muokkaat kehonkoostumustasi ja tehostat rasvanpolttoa
  • Saat urheilullisemman ja kiinteämmän kropan
  • Opit syömään terveellisesti monipuolisen ruokavalion avulla, jossa on runsaasti valinnanvaraa
  • Opit tekemään liikkeet ennen kaikkea oikein ja turvallisesti Sannan opastuksella (salitreenit + kotitreenit)
* Varoitus! Saatat tuntea lisäksi vahvaa energisyyttä ja huomaat jaksavasi arjen askareet helposti – seuraavia treenejä kärsimättömänä odottaen! 
Tässä muutama palaute edelliseen valmennukseen osallistuneilta:

”Ennen kaikkea ruokavalio on minusta hienosti tehty, siinä pääsee miettimään itse ja myöskin oppii rakentamaan terveellisen sekä riittävän ateriakokonaisuuden myös jatkossakin. Treeniohjelmat on ihanan simppeleitä mutta äärimmäisen tehokkaita!”

”Olen aina paininut ruokavaliokysymysten kanssa. Päätin siis, että tänä vuonna haluan ostaa jonkun valmennuksen, millä minä haluaisin oppia syömään vihdoin oikein! Aiemmat valmennukseni ovat lähinnä olleet rahkaa, kanaa ja parsakaalia ja kyllästyin nopeasti, sillä se ei ollut elämää. Yllätyin, että näin helposti voi oikeasti syödä oikein.”

”Olen oppinut. että ravinnolla on todella suuri merkitys jotta kehitystä tapahtuu. Ruokavalio on motivoinut syömään paljon paremmin ja puhtaammin, eikä tee mieli karkkia ja muuta epäterveellistä läheskään niin paljon kuin ennen. Olen myös tajunnut, että treenaamalla pelkällä kehonpainolla saa jo pieniä ihmeitä aikaan.”

”Aloitin Timmimimmi- valmennuksen tammikuussa ja jatkoin heti perään tähän valmennukseen. Olen oppinut syömään säännöllisesti ja monipuolisesti, ja ennen kaikkea riittävästi. Olen aina ollut äärimmäisyyksien ihminen, joten olen kokeillut ihan mahdottomia dieettejä ja treenannut 7 kertaa viikossa. Nyt tuoreena äitinä (lapsi 1v) ja tämän valmennuksen myötä olen löytänyt tasapainon syömisen, treenaamisen ja oman peilikuvan välillä. Tämä valmennus on ennen kaikkea auttanut syömään oikein, treenit kulkee mukana vähän sivussa.”

”Ihana, kun terveellisen ruuan ei tarvitse olla tylsää, vain mielikuvitus on rajana ruokia valmistaessa. Valmennuksen aikana tajusin myös, että kroppani tarvii hiilareita jaksaakseen paremmin. On ollut ihana löytää uutta boostia ravitsemukseen. Treenien suhteen oon huomannu, että mielekkäät treenit pitää innokkuutta yllä. Odotan innolla aina seuraavaa treenikertaa. Salitreenissä oon oppinu kiinnittään enemmän huomioo oikeeseen tekniikkaan enkä niinkään tuijota painoja.”

”Olen alkanut kiinnittämään huomiota annosteni kokoon ja makroihin, tarkkailemaan ruoka-aikoja ja tekemään yleisesti terveellisempiä (vaikka edes ihan pieniä) valintoja. Esim. vaihtanut suklaapatukat protskupatukoihin – kalorimäärä on sama tai jopa korkeampi, mutta ravintoarvot kuitenkin paremmat. Pidän nyt yhden herkkupäivän viikossa entisen seitsemän sijaan, enkä heitä kirvestä kaivoon yhden epäonnistumisen jälkeen- jos söinkin lakritsipötkön lounaalla jälkkäriksi, ei päivä ole niin pilalla että kannattaisi syödä kasa suklaata ja mättöruokaa ”samaan konkurssiin”. Herkut myös yhtäkkiä maistuvat vähän paremmilta harvemmin nautittuna, eivätkä aiheuta morkkista kun niiden syömiseen on lupa. Olen viimeiset pari vuotta harrastanut ryhmäliikuntatunteja, mutta en ole koskaan käynyt salilla. Iso plussa siis selkeistä ohjeista ja videoista saliohjelman ja kotitreenien suhteen, niiden avulla on noviisin ollut paljon helpompaa tutustua saliharrastukseen. Ilman apua tuskin olisin salille lähtenyt, kun en olisi tiennyt mitä/miten/millä/minkä verran siellä tehdä.”

”Valmennus on joustava ja ei niinkään kallis. Lisäksi siitä on hyötyä koko loppuelämää ajatellen.”

”Tämä on ihan mahtava paketti juuri sen takia, että kaikki tähtää siihen, että ruokavalio jää pysyväksi elämäntavaksi, eikä ruokia esim. punnita. Mitään ei myöskään kielletä, mikä on niin hyvä juttu. Valmentajienkin vastaukset on ihanan maanläheisiä eikä millään muotoa tuomitsevia.”

”Isot ruusut normaaliin, vaakattomaan syömiseen kannustavasta ruokavalio-ohjeistuksesta! Aiempien valmennusten (eri firma) jälkeen on syöminen nyrjähtänyt pitkäksikin aikaa vaaka- ja kelloralliksi.”

”Mahtavaa kun valmennus on näin realistinen, Sanna on ihan samanlainen tyyppi ku me muutkin herkkuhimoineen ja laiskotuspäivineen kun ei huvittaisi treenata. Sellaiseen on helppo samaistua ja ohjeita on helpompi noudattaa kun valmentaja ei väitä olevansa mikään super ihminen joka treenaa kuin hullu joka päivä, syö kuin pupu eikä koskaan syö herkkuja.”

”-4,5 kg. Olen erittäin tyytyväinen 8 viikon aikana saavutettuun painonpudotukseen. Ja sekin oli oikeastaan vaan annoskoosta kiinni. Olen ennenkin syönyt terveellisesti, oikeanlaista ruokaa 5 kertaa päivässä, mutta annoskoot oli pielessä eli söin liikaa. Yllättävän vähällä sitä vaan pärjääkin! Ja olo on paljon kevyempi nykyään. Monen vuoden treenauksen työ alkoi vihdoin näkyä, varsinkin ylävartalossa. Jes!”

”Paino putosi parisen kiloa, reidet saivat lihasta ja pylly kiinteytyi. Mieli pysyi virkeänä ja treeni kulki”

”Aluksi paino lähti nousuun, mutta valmentajan tuen ansiosta pidin kiinni ruokavaliosta. Parin viikon jälkeen painonnousu pysähtyi, ja vaa’an lukema kääntyy jo pikku hiljaa laskuun. Ilmeisesti olin ennen valmennusta ollut pitkään liian pienillä kaloreilla (1200kcal/vrk), eipä siis ihme että nyt kropan totuttua olo on parempi eikä nälän kanssa tarvitse jatkuvasti taistella.”

”Painoa tippui muutama kilo ja kiinteytymistä tapahtui. X-malli alkaa muodostua. 🙂 ennen kaikkea olen tyytyväinen siihen miten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ei muodostunut mitään pakkoa ja mörköä vaan kaiken pystyi tehdä hyvillä mielin. Motivaatio pysyi yllä koko ajan ja pysyy edelleen ja treenejä odottaa mielellään. Kun mitään ei kielletä on ruokavaliota paljon helpompi noudattaa myös pitkällä aikavälillä.”

”Ennen valmennuksen alkua, ajattelin, että pusken valmennuksen läpi hampaat irvessä ja tiputan niin paljon kuin ikinä kykenen. Muutaman päivän jälkeen ajatukseni muuttuivat täysin. Paino putoaa pienillä muutoksilla, eivätkä pudotetut kilot tule niin nopeasti takaisin, eikä olotilat heittele niin hirveästi. Hyvinvointini on noussut kohisten valmennuksen aikana. Löysin valmennuksen aikana kadotetun liikunnan ilon! Parasta valmennuksessa oli myös Sanna, joka on niin ihanan ”normaali” valmentaja herkkuhimoineen.”

”Tämä on valmennus, jonka ohjeilla (niin treenit kuin ruokavaliokin) voi elää koko loppuelämän ja näillä oppii, ettei tarvitse olla niin ehdoton. Herkuttelu ja laiskottelukin on välillä ok, kunhan se ei jää päälle.”

”Ihana kun valmentajat ovat facebookissa aktiivisesti mukana tsemppaamassa ja vastaamassa kysymyksiin. Huippua kun treeneissä keskitytään perusjuttuihin kuten pakaran aktivointiin ja syviin lihaksiin. Olen saanut aivan uusia ulottuvuuksia tuttuihinkin liikkeisiin. Aivan huippu paketti! :)”

”Uskallan puhua elämäntapamuutoksesta oikeanlaisten ateriakoostumusten ja annoskokojen myötä. Nyt on hyvä ja helppo syödä. Kiitos mukanakulkemisesta ja tsemppaamisesta. Tikis on ehdottomasti parempi olla.”

”Saavutin enemmän tuloksia henkisellä puolella – opin oikeasti sen, miten tärkeää on syödä säännöllisesti ja monipuolisesti. Olen kuullut hoettavan näitä aikaisemminkin, mutta nyt vasta tajusin sen käytännössä. Fyysisesti muutoksia on vielä vähän, -2kg ja joitakin senttejä ympäri kehoa, mutta kasvoin henkisesti niin paljon, että uskon saavuttavani tavoitteeni pidemmällä aikavälillä!”

”Tärkeimpänä tuloksena varmasti todella paljon energisempi olo, muuten -3kg ja -7cm vyötärö ja -7cm lantio + lihaskasvu”

”Mielestäni teette huikeeta työtä! Kiitos teille loistavasta valmennuksesta ja ensimmäisestä kunnollisesta ruokavaliosta! Aiemmat ruokavaliot on ollut suuntaa antavia ja liian gramma tarkkoja, tämä oli ensimmäinen kunnollinen jota pystyy jopa jatkossakin noudattaa, ilman päivittäistä punnaamista! Kiitos! Jatkakaa samaa malliin :)”

”FB ryhmä oli hyvä, ja ihana kun Sanna vastasi siellä niin nopeasti. Sannan positiivisuus ja realistisuus oli valmennuksen kirsikka kakun päällä ja Sanna sai tartutettua ainakin minuun realistisen ajattelutavan arjen ja terveellisten elämäntapojen yhdistämisestä. 80/20 ajattelutapa huippu, kiva kun ei ollut kitudieetti.”

”Terveysasioissa luotettavan henkilön suositukset toivat tänne ja oikeassa oli 🙂 Teillä on minulle sopivampi, rennompi ja ymmärtäväisempi ote tähän kuin muilla, ovat kenties enemmän keskittyneetkin tarkoituksella (?) kilpailutyyppiseen toimintaan.”

”Valmennus oli mielestäni erittäin hyvä ja ruokavalio oli jämpti, mutta samalla ihanan joustava. Ei tarvinnut ajatella, että 100% mennään terveellisyys silmissä koko 8 viikkoa. Vaan syötiin se 80% terveellisesti ja muut 20% sai syödä niitä omia mieltymyksiään. Treenit olivat nopeita tehdä ja vaihtelevia, joten toi intoa tehdä niitä kun ei ollut joka kerta sama. Vertaistukiryhmäkin oli mahtava, kun sai kysyä/kertoa omia huolia ja muutoskuviakin näki yms. ja näihin sai nopean vastauken. Kiitos paljon valmennuksesta, suosittelen muitakin lähtemään mukaan tästä saa hyvän alun tai loppusilauksen tavoitteilleen!”

Usein kysytyt kysymykset

Kauanko treeniohjelma kestää?
Valmennus kestää 8 viikkoa.

Kuinka kauan treeniohjelma on käytettävissäni valmennuksen päättymisen jälkeen?
Valmennus on käytettävissäsi vielä 2 kuukauden ajan päättymispäivästä.

Montako treeniä viikossa?
Valmennuksessa on kaksi eri treeniohjelmaa: salille ja kotitreeneihin. Saliohjelma on 3-jakoinen. Valmennuksen puolivälin jälkeen salitreeneihin lisätään myös HIIT-treeni. Kotitreenejä voit tehdä 3-5 kertaa viikossa. Saat kummatkin ohjelmat käyttöösi ja voit myös yhdistellä treenejä keskenään.

Millainen ruokavalio ohjelmassa on?
Valmennuksen ruokavalio toimii niin, että osallistujat koostavat ateriansa itse annettujen ohjeiden pohjalta. Listasta saa siis jokainen osallistuja valita mieluisat/omaan ruokavalioon sopivat ruoka-aineet. Näin ruokavaliosta saa halutessaan muokattua lihattoman, maidottoman, viljattoman jne.

Voinko maksaa valmennuksen liikuntaseteleillä?
Kyllä voit! Hyväksymme ePassi-, Smartum- sekä TyKy-Online-maksut. Ota yhteyttä tikis@tikis.fi

Onko teillä tyytyväisyystakuuta?
Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu – mikäli et ole tyytyväinen, palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.

KAIKISSA TIKIKSEN VALMENNUKSISSA ON 14 PÄIVÄN 100 %:N TYYTYVÄISYYSTAKUU.

Voit maksaa seuraavilla tavoilla.

aloita matkasi kohti kesäkuntoa!

99€

TIKIKSEN KESÄKUNTOON -VALMENNUS NAISILLE

Valmennus alkaa 2.4.2018. 
Voit maksaa myös kahdessa osassa.

Kysyttävää? tikis@tikis.fi

Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, Smartumilla tai muilla liikuntaseteleillä, ota yhteyttä tikis@tikis.fi