facebook_pixel

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Haluaisitko kokea rennon kesäfiiliksen ja samalla saada huimasti uusia elämyksiä? Heinäkuun 29. päivä katulajifestari Urban Street Festival 2017 valtaa Tampereen Kuivaamon. Tapahtumarikas päivä on avoin kaikille ja sisältää esityksiä, huimaavia taidonnäytteitä, lajikokeiluja sekä street workoutin SM-kisat.

Urban Street Festival tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja tutustua urbaaneihin urheilun ja taiteen lajeihin, joita on helppo harrastaa ajasta ja paikasta riippumatta. Tarkoituksena on laajentaa harrastusmahdollisuuksia, innostaa liikkumaan ja esitellä matalan budjetin aktiviteetteja, sillä perinteisten lajien harrastuskustannukset ovat kasvaneet. Urbaanit lajit antavat loistavasti tilaa myös omalle luovuudelle ja mahdollisuuden kehittää uusia liikkeitä sekä soveltaa ympäristöä. Tästä syystä jokaisen on helppo löytää itselleen sopivan haastavaa tekemistä katulajien parissa.

USF on Haaga-Helian opiskelijaprojektiryhmän suunnittelema ja toteuttama. Viime kesänä tapahtuma sai suuren suosion Helsingin Narinkkatorilla, ja haluamme tuoda Urban Street Festivalin myös Tampereen Lielahteen. Tapahtumassa eri lajeja edustavat seurat ja yhdistykset järjestävät matalan kynnyksen tutustumis- ja kokeilumahdollisuuksia. Aiempia taitoja et tarvitse, vaan tavallisenakin tallaajana pääset tapahtuman huumaan. Energiseltä ja innostavalta fiilikseltä et voi välttyä, sillä tapahtuman lajikattaus on vielä viime vuottakin suurempi.

Olet ehkä kokeillut rullalautailua tai parkouria, mutta miltä kuulostaisi trikkaus, roller derby, street workout, BMX-pyöräily, boulderointi, katu- ja tankotanssi, cheerleading stunts, free running tai kamppailulajit? Lisämausteina näille ovat taikatemppuilu, street food ja Spray Can Kontrolin graffititapahtuma.

Laajasta lajikirjosta huolimatta voit tulla paikalle vain hengailemaan kavereiden kanssa ja kokemaan kesän urbaanein fiilis, jonka Kuivaamon mahtavat puitteet luovat. Ilmaistapahtuma starttaa kello 12 ja jatkuu aina iltakahdeksaan asti.

Tsekkaa lisää osoitteesta  www.urbanstreetfestival.fi ja seuraa tapahtumaa sosiaalisessa mediassa

Facebook: Urban Street Festival

Instagram: @urbanstreetfestival

Snapchat: urbanfestival

Tapahtuman viralliset hashtagit ovat #urbanstreetfestival ja #usf2017.

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: