Tikis MIEHILLE

Löydät täältä ne valmennukset, jotka sopivat erityisesti miehille. Täältä löydät myös treenivinkit lihasmassan kasvatukseen, helpot reseptit sekä ohjeet revityn kropan rakennustalkoisiin.
VALMENNUKSIIN

”Hinta on varsin kohtuullinen ja ainainen arpominen salilla loppuu. Nyt tietää mitä tekee ja motivaatio on noussut.”

6KK -valmennukseen osallistunut

”Hinta-laatu-suhde erinomainen! Ruokavalio on erittäin hyvä lisä. Monipuoliset liikkeet ja treenejä on sopiva määrä viikossa :)”

6KK Jatko -valmennukseen osallistunut

”Kattava ja tavoitteellinen treenipaketti, jota tukee terveellinen ravinto-ohjelma. Sopii eritasoisille treenaajille ja antaa mahdollisuuden soveltaa itselleen sopivaksi.”

TIKIS 10 viikossa -valmennukseen osallistunut

TIKIKSEN SUOSITUT NETTIVALMENNUKSET Miehille!

Nettivalmennuksistamme saat selkeän suunnitelman, jonka avulla opit paljon saliharjoittelusta ja ruokavaliosta. Tikis-yhteisöstä saat myös motivaatiota ja tsemppiä, jos kohtaat haasteita polullasi kohti tavoitteitasi.

Usein kysytyt kysymykset UKK

Mikä valmennus sopii aloittelijalle?
SaliStartti oon suunniteltu nimensä mukaisesti juuri sellaiselle henkilölle, joka haluaa aloittaa kuntosaliharjoittelun. 6 kuukauden valmennus sekä TIKIS kymmenessä viikossa sopii jo hiukan harjoittelukokemusta omaaville.
Entä, jos en ole tyytyväinen valmennukseen?
Kaikissa valmennuksissamme on 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos huomaatkin, ettei valmennus ole sinulle sopiva, palautamme maksamasi summan täysimääräisenä.
Harrastan jalkapalloa 3 krt viikossa, miten yhdistän valmennuksen treenit siihen?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur tincidunt mollis ante non volutpat. Nam consequat diam nec leo rutrum tempus. Nulla accumsan eros nec sem tempus scelerisque. Morbi tincidunt risus magna, posuere lobortis felis.
Milloin seuraavat valmennukset alkavat?
Seuraava valmennus (TIKIS 10 viikossa miehille) alkaa 11.9. Leuanvetovalmennuksen, 6 kuukauden valmennuksen ja 6 kuukauden jatkovalmennuksen voit aloittaa milloin vain.
Miten valmennus maksetaan?
Voit maksaa valmennuksen verkkomaksuna (suojattu yhteys) tai luottokortilla. Luottokortilla maksun voi halutessaan suorittaa kahdessa erässä. Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, ota yhteyttä tikis@tikis.fi
Kuinka pitkiä treenit ovat?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur tincidunt mollis ante non volutpat. Nam consequat diam nec leo rutrum tempus. Nulla accumsan eros nec sem tempus scelerisque. Morbi tincidunt risus magna, posuere lobortis felis.
ARTIKKELIT

Treenaaminen

Miten saada boostia olkapäätreeniin? Entäpä aerobinen – onko siitä bodarille mitään hyötyä? Täältä löydät parhaat treeni- ja tekniikkavinkit sekä oikeastaan kaiken treenaamiseen liittyvän sisällön.

ARTIKKELIT

Ravinto & Palautuminen

Jotta treeni voi niin sanotusti mennä perille, pitää ravinnon ja palautumisen olla kunnossa. Tästä osiosta löydät sisällöt, jotka käsittelevät ravintoon ja palautumiseen liittyviä teemoja.

ARTIKKELIT

Reseptit

Tikis tietää, mitä treenaava mies haluaa. Keräsimme tänne “maskuliinisimmat” ja vähiten harmaita hiuksia aiheuttavat reseptit sekä ruokaohjeet. Boostaa treenejäsi optimaalisella ruokavaliolla tai hurmaa daami terveellisellä herkkureseptillä.

ARTIKKELIT

Lifestyle

Tikis-miehen elämäntyyliä voisi kuvailla sanoilla motivoitunut, sinnikäs ja vahva. Hän kuitenkin ymmärtää tasapainon merkityksen ja osaakin rentoutua ja nautiskella elämästä. Tsekkaa kaikki lifestyle-sisällöt täältä!