facebook_pixel

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Miksi toistaisit vuonna 2017 samoja asioita, jotka aiheuttivat sinulle mielipahaa tänä vuonna? On olemassa viisi asiaa, joiden tekeminen meidän pitäisi luvata lopettaa itsellemme. Monilla on tapana tehdä uudenvuodenlupauksia ja useimmiten ne koskevat jotain konkreettista kuten esimerkiksi urheilua, mutta joskus lupaukset voivat olla abstraktimpia.

1. En aseta itselleni epärealistisia vaatimuksia

 

Monilla on tapana asettaa itselle tavoitteita, jotka saattavat osoittautua ajan myötä epärealistisiksi. Jos tavoitteemme ovat epärealistisia, aiheuttaa niiden toteuttaminen meille turhia paineita. Pitää osata olla armollinen itselle ja hyväksyä se, ettei kaikkia tavoitteita välttämättä saavuta yhden vuoden aikana. Kaikki asiat eivät tapahdu hetkessä.

2.  En ole niin kriittinen itseäni kohtaan

 

Olemme usein itsemme pahimpia vihollisia siinä mielessä, että löydämme aina jotain kritisoitavaa. Tähtäämme täydellisyyteen, vaikka tiedämme, että emme sitä tule koskaan saavuttamaan. Yleensä jos saavutamme jotain ja saamme kehuja muilta, emme itse kuitenkaan ole tyytyväisiä lopputulokseen vaan löydämme jotain kritisoitavaa, vaikka ei pitäisi. Kaikkien meidän pitäisi yrittää olla armollisempia itseämme kohtaan.

3. En kohtele itseäni yhtään sen huonommin kuin muita

 

Miksi kohtelisimme itseämme yhtään sen huonommin kuin kohtelemme läheisiämme? Kun läheisellämme on huono hetki, tsemppaamme häntä ja yritämme saada hänet iloisemmaksi – miksi emme siis puhuisi itsellemme samalla tavalla, kun meillä on huono hetki. Meidän pitäisi kohdella itseämme yhtä suurella rakkaudella kuin kohtelemme muita.

4. En keskity negatiivisiin ajatuksiin

 

Jokaiselle meistä tulee hetkiä, jolloin epäilemme kykyjämme ja annamme negatiivisille ajatuksille vallan. On todella helppoa ajautua kierteeseen, jossa annamme vallan negatiivisille ajatuksille ja unohdamme täysin positiiviset asiat. Meidän on turha yrittää korjata kaikki vääryys maailmasta ja olla surullinen sitten, kun emme siihen pysty, koska olemme yrittäneet suorittaa mahdotonta tehtävää.

5. En unohda pitää hauskaa

 

Nykyään saattaa tuntua siltä, että sinua arvostetaan enemmän jos pidät itsesi aina kiireisenä ja hukutat pääsi töihin, mutta näin ei saisi olla. Hauskan pitäminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että vietät koko illan baarissa kavereiden kanssa ja seuraavan päivän vietät sängyssä makoillen. Hauskan pitäminen voi olla kirjan lukemista, urheilua tai vaikka kokkaamista. Pitää osata ja uskaltaa varata itselle aikaa tehdä asioita, joista itse pitää.

Lähde: mbg

Lue myös: 7 merkkiä, että sinun pitäisi rentoutua sekä 4 neuvoa, miten voit kokea onnellisuutta joka hetkessä

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: