TIKIS – Treenihaaste

32,90 

TIKIS – Treenihaastekirja sisältää viisi haastetta:

  • vatsalihashaaste
  • punnerrushaaste
  • bootyhaaste
  • leuanvetohaaste
  • HIIT-haaste

Jokainen haaste kestää kahdeksan viikkoa. Näin ollen tässä on sinulle koko vuoden treenit, jos pidät pari viikkoa lepoa aina haasteiden välissä. Kirjan avulla pääset haastamaan kroppasi kokonaisvaltaisesti. Leuanvedossa treenaat selkää ja käsiä, punnerruksissa rintaa ja ojentajia, vatsalihashaasteessa keskivartaloa, booty-haasteessa pakaroita ja jalkoja. HIIT-haaste auttaa puolestaan polttamaan ylimääräistä rasvaa ja saamaan lihaserottuvuutta.

Jokainen haasteosio sisältää kunkin haasteen osalta liikkeiden ohjeistuksen, oikeat suoritustekniikat, eri tasoiset harjoitusohjelmat haasteen saavuttamiselle sekä vinkit vammojen välttämiseen.

Voit hyvin tehdä haasteen treenit kotona, etkä tarvitse erikoisvälineitä. Kaikki haasteen treenit leuanvetohaastetta lukuunottamatta voit suorittaa pelkällä kehonpainolla.

Tsekkaa kirjan virallinen traileri tästä!

Voit tilata kirjan täältä: http://www.fitrakauppa.fi/tikis-treenihaaste.html

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) TIKISKIRJA Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämän kirjan innoittajana ovat toimineet Tikiksen järjestämät treenihaasteet sosiaalisessa mediassa. Ne ovat olleet jättimenestys ja niihin on osallistunut parin vuoden aikana yli 200 000 ihmistä. Olemme siis kirjaimellisesti liikuttaneet suomalaisia. Halusimme koota kaikki haasteet yksiin kansiin. Tässä kirjassa onkin viisi tarkkaan mietittyä treenihaastetta, jotka innostavat treenaamaan tehokkaasti ja suunnitelmallisesti!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TIKIS – Treenihaaste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *